Tak sobie myślę... Gdyby w 2009 roku TP S.A. nie została sprzedana do Orange i do dziś była w państwowych rękach to zamiast tysięcy kilometrów światłowodu pisowcy robiliby dziś modernizację budek telefonicznych XD
@Wuja66: przecież tp to już koniec lat 90 jak prywatyzowali. I to tak skutecznie że przy okazji przypadkowo sprzedali świeżo skończony schron dowodzenia xD
@Wuja66: Sprzedaż tpsa to było jedno z największych przestępstw gospodarczych ostatnich czasów. Została sprzedana infrastruktura krytyczna państwa, która ma znaczenie chociażby w czasie wojny.
Sprzedaż tpsa to było jedno z największych przestępstw gospodarczych ostatnich czasów. Została sprzedana infrastruktura krytyczna państwa, która ma znaczenie chociażby w czasie wojny.
@NielegalneKretowisko: pomijając już wyciąganie kasy z tpsa na logo francuskiej firmy...........
@Wuja66: p--------o, słyszałeś o inwestycji internet dla mazowsza? Ile milionów złotych zakopał pis pod ziemią? Do tej pory nikt z tego nie korzysta...
@Wuja66 dodaj jeszcze ze orange ma w dupie rozwój sieci dalej i nie można nawet w mieście założyć swiatlowodu mimo że znajduje się on 200 metrow dalej.
@Wuja66: światłowody są finansowane z Unii, Orange sam z siebie by tyle nie budował. Z resztą kto współpracował z tę firmą ten się w cyrku nie śmieję. Oni nawet nie wiedzą jakie kable gdzie mają.
@Wuja66: telekomunikacja i energetyka - 2 kluczowe strategiczne branże. Oddane za bezcen w zagraniczne ręce. Ja myślę, że jakby CIę oddali do innych rodziców to też byś na tym lepiej wyszedł.
@Wuja66: op jest niedorozwojem? UE daje kasę na te kable ale no coś chwytliwego na PiS zawsze dostaje plusy. Przeciw infrastrukturze kanalizacji gazu czy prądu też jesteś?
Widać, że chciałeś wywołać sztuczny ‚skandal’ w komentarzach.
Powiedz mi jaka to ta tajna infrastuktura szyfrowana była dostarczana przez TPse? Czy może ci się pomyliło z panią, która łączyła na zagraniczne połączenia?
@NielegalneKretowisko: pomijając już wyciąganie kasy z tpsa na logo francuskiej firmy...........
@Wuja66:
A została sprzedana? Tam bardziej chyba chodziło o rebranding po wykupieniu przez tpsa 30% akcji Orange ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NielegalneKretowisko: co? To po co Ukraińcom te starlinki?
@Wuja66: a tak to prywaciarze zlikwidowali, jak cały przemysł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Widać, że chciałeś wywołać sztuczny ‚skandal’ w komentarzach.
Powiedz mi jaka to ta tajna infrastuktura szyfrowana była dostarczana przez TPse? Czy może ci się pomyliło z panią, która łączyła na zagraniczne połączenia?
Dawaj te dane, dokumentacje całą.