Wpis z mikrobloga

W taki sposób, w jaki ma być to w Chorzowie, to moje bynie na koncercie traci sens, o ile nie dorwę się do FeuerZone. Bo jeśli nie jestem w pierwszym rzędzie to nie zobaczę nic, więc na normalnej płycie nawet jak się dopcham do pierwszego rzędu to mam wszystkie jego minusy (pchanie się na mnie) i minusy stania dalej, czyli zobaczę tylko tłum pleców. XD

Czy w innych krajach jest jakoś luźniej na płycie i łatwiej można dostać się bliżej?

#rammstein
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iEarth: a w jaki sposób ma to być w Chorzowie? Ja właśnie idę na płytę - w Warszawie byłem na trybunach i widziałem elegancko wszystkie efekty a teraz idę podskakiwać na płycie i gitara
  • Odpowiedz
@iEarth: to jak jest na płycie zależy od miejsca - w Warszawie było ciasno jak diabli, natomiast Chorzów ma dużo większą i szerszą płytę. Wiadomo, teraz zrobili FZ więc będzie trochę dalej - ale w sumie przez to i szerzej, więc myślę że nie powinnaś mieć problemu żeby dobrze widzieć scenę. Pomijając wszystko, to scena jest pierońsko wysoka i nie trzeba być wielkoludem żeby widzieć wykonawców.

Myślałem że podrzucę jakieś
  • Odpowiedz
@enron: Bylam w Chorzowie w 2019 i stałam z boku 1 rzędu. Ja już w drugim rzędzie nic nie widzę bo 150 here i każdy kto jest chociaż przeciętnego wzrostu zasłania mi widok. Do tego krótkowidz, więc kombo antykoncertowe. xD Zostaje mi na ogół albo liczyć na litość współkoncerowiczow i ze mnie wpuszczą przed siebie albo lekko się gdzieś dopchać, więc na ogół jest to bok pierwszego rzędu. Tak samo
  • Odpowiedz