Bądź mną. W sobotę ma przyjechać bus. Przyjeżdża o 23 ( ͡°ʖ̯͡°). Jedziesz do pracy w niby Holandii ale bardzo blisko granicy z Niemcami. W aucie #!$%@? się bagażnik, wycieczka do mechanika XDDD. Tracicie 4h XD. O 23(z minutami) jesteś na miejscu XD. Pani z agencji podała Ci adres na inne domki pod #!$%@? lasem. Kilkaset metrów dalej są te twoje, całe szczęście kamienista droga a ty masz w #!$%@? bagaży XD. Jesteś u celu, tylko kto da ci klucz. Dzwonisz na wszystkie numery, nikt nie odebrał. #!$%@? to, czekasz do 8:00 XD. Może i zimno, za to pod dachem. #emigracja #emigrujzwykopem
@SaintWykopek: powiedz mi jedno, jak można się tak #!$%@? w takie gowno? Pierdyliardy różnych firm przewozowych i agencji pracy a ty akurat #!$%@? się w takie coś.
@SaintWykopek: a to tylko najlepsze co Cię tam spotka, bo teraz jeszcze czeka tylko praca i mieszkanie z polskimi patusami za granicą. Współczuję, bo przez to przechodziłem.
8:13 przyjechał ktoś z agencji i dał kluczyk. Przepraszam że nie odpisałem ale długi prysznic a potem spanko mocno. Niedawno wstałem, poznałem współlokatorów; polskiego patusa i dwóch rumunow. Życie jest piękne
@jmuhha Jako tako, warunki też jako takie. Największy problem to brak kluczy w drzwiach. Tylko główne da się zamknąć. Musisz być dobrej myśli że współlokator cie nie okradnie.
#emigracja #emigrujzwykopem
8:13 przyjechał ktoś z agencji i dał kluczyk. Przepraszam że nie odpisałem ale długi prysznic a potem spanko mocno. Niedawno wstałem, poznałem współlokatorów; polskiego patusa i dwóch rumunow. Życie jest piękne
Oby już się obyło bez takich przygód.