Wpis z mikrobloga

@Xardin: bardzo bym chciał usłyszeć o sukcesach ale o nich nie słyszałem, natomiast filmy jakie wrzucaja ruskie telegramy pokazują, zalamanie sie tej ofensywy i wielkie ukraińskie straty niestety i widac ze powstawaly w miejscach gdzie skoro trwaja walki to znaczy, ze Ukraińcy stoją w miejscu.
Obym się mylil
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Xardin: Polska to nie zachód ( ͡° ͜ʖ ͡°)to chyba o tym Niemcu Ropke czy jak mu tam xd chłop ma cały czas takie sinusoidy optymizm/pesymizm. Ale Wolski mam wrażenie też teraz usilnie przedstawia tą ofesywe w złym świetle żeby nie było że się mylił. Defmon już sugeruję jakby pierwsza linia Rosjan na odcinku krzywy róg została odsunięta na kolejną linie wiosek. Ja tam uważam że
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@krisip: daj mi filmy gdzie jest aby rozbita jedną ukraińska kompania bo trzy rozwalone bwp i dwa czołgi to nie są potężne straty a polecam sobie poczytać o początkowych stratach np. Azerów w karabachu którzy na początku mieli duże straty by po tygodniu przełamać armeńska obronę
  • Odpowiedz
@Konigstiger44: a z kilku kamer wrzucaja by pokazać, ze Ukraincy również kłamią i koloryzuja w swoich przekazach a to bardzo jasny przykład gdyz wcześniej Ukraińcy podali to jako zniszczenie rosyjskich żołnierzy. Obawiam się że w tym wypadku Ukraińcy nawet nie mają czego koloryzować...
  • Odpowiedz