Aktywne Wpisy
G06DbT +33
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Zastanawiam nad wyjazdem na single (glacensis lub jeśli ktoś zna w pobliżu #wroclaw to byłbym wdzięczny). Zakupiłem pierwszy mocniejszy w moim odczuciu #mtb (wcześniej miałem jakieś marketówki) z nastawieniem na leśne ścieżki. Zastanawiam się na ile mogę sobie pozwolić na zjazdach. Jakie są elementarne wymagania co do roweru, żeby latać nim po singlach?
Rower:
Trek Cobia 29er Link do szczegółowego opisu:
- przód deore
- tył sram x.7 (zmieniona z x.5)
- hamulce Avid Elixir 1
- dodana regulowana sztyca siodełka z manetką
- tytanowe pedały
Poza tym zrobiony całkowity serwis roweru.
@Dobryworekholenderskiegokoksu: opcje są 2:
1. Na tyle, ile potrafisz
2. Na tyle, ile się nie boisz
Rower ci się nie złamie, a reszta to już tylko umiejętności
@Rad-X: xDDDD Nogi akurat dobrze zbudowane
Ja kupiłem w tym roku Canyon Spectral i cała Srebrna i nie tylko już objeżdżona ze znajomymi. Do takiej zabawy to już niestety full z lepszymi kontami i przynajmniej 160-170 skoku. Można u nich zawsze wypożyczyć rower, tam mają NS Define.
Byle grube opony mieć bo dają przyczepnosc
@Dobryworekholenderskiegokoksu: tam są chyba 4 plus powrót, na raz da sie przejechac wszystko i bedzie wystarczajaco