Aktywne Wpisy
miki4ever +945
#wybory najbardziej chyba wkurzają mnie teksty typu „w tym kraju nic się nie zmieni”. Pamiętając Polskę sprzed 30 i 20 lat to jest to straszne #!$%@?, tu się praktycznie wszystko zmieniło.
MarianJanusz +596
Ja p******* wytłumaczcie mi proszę dlaczego w sektorze mśp ( małe i średnie przedsiębiorstwa ) panuje taki #!$%@? trend. Około rok temu zmieniłem prace( nie wiem nawet kiedy to minęło) miałem mieć lepiej, a lepsza mam jedynie pensje. Pracuje jako mechanik maszyn i za każdym razem jak coś sie #!$%@? na obiekcie to szef mnie prosi żebym to naprawił. Wymiana oświetlenia Check, naprawa ogrodzenia check, sprzątanie i poprawki po ekipie budowlanej check. Koniec końców ja tutaj dostaje jedna pensje a pracuje jako mechanik, elektryk, ogrodnik i konserwator XDD W poprzedniej firmie było to samo dlatego zmienilem prace. tak wiem zaraz będą eksperci z radami typu rzuć wypowiedzenie. Nie jestem w łatwej sytuacji finansowej tzn. Brak oszczędności i poduszki finansowej wiec nie mogę z dnia na dzień walnąc wypo. Czy szukanie pracy w jakiejś korporacji najlepiej zajmującej sie inżyniera/ mechanika/ technika etc. Wyeliminue takie problemy ? Bo ja małych firm mam już dość.
#praca #pracbaza #zalesie #mechanik #mechanika #janusz #januszex #korpo #problem
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6311f0b2326f7c32400ba30c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt