Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Słowem wstępu: wczoraj ogarnąłem (był pre-sale) że system sprzedażowy Ticketmaster, ktory obsługuje koncert #harrystyles działa na zasadzie losowania - jedna sesja, jeden los. Zakładałem, że apka ma większy priorytet - jednak błędnie, o czym zaraz. Postanowiłem więc, że spróbuje wlogować sie na jak największej ilosci urządzeń (klik) - do tego przeglądarki na PC, kilka sesji incognito itp
Na części urzadzen nagle pojawiły się captche - część wpisałem, z części kolejek mnie w------o. Na przyszłość jak będę brał udział w tym cyrku xD to chyba sobie inaczej zaplanuje jak rozmieszcze urządzenia, może jakiś zdalny dostęp, kilka otwartych okienek per monitor...
Nie ma preferencji apka/web - tam gdzie byłem na miejscach 5000 i 2000 byłem na przeglądarce. Na apkach 10-20k+
- Na pierwszym (na moim kompie na normalnej sesji chrome xD)udało się ustrzelić v01 za 700zł ( ͡° ʖ̯ ͡°) wziąłem z myślą, że jak coś to przy takim zainteresowaniu pogonie albo kupie inne miejsce
- na drugim w------o captche która.. sie nie ładowała xD
- Na trzecim wyrzuciło błąd "Coś poszło nie tak" - po czym zrobiło to samo co wyżej (captcha która sie nie ładuje)
- Na czwartym się załadowało i poszło - próbowałem mirkowi ustrzelić jakieś miejsca, wylosowało D11 za 700zł chyba - było brać, bo potem już było tylko gorzej. Od g22 do g31 za 600zł, jakieś żarty xD Biletów platinum też nie było
- na piątym nie zdążyłem, bilety wygasły
Zapomniałem o biletach aisle, no ale już za późno
Ogólnie syf, jeśli ja na 5 urządzeń dałem rady na jednym, to współczuje tym co próbowali na jednym
Pic rel drugi/trzeci telefon zanim trzeci pokazał captche która sie nie laduje
#harrystyles troche #testowanieoprogramowania obciazeniowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ticketmaster
źródło: comment_16621082350vPT12LOTK1weAmu6pjk8E.jpg
Pobierz@Suheil-al-Hassan: aż tak nie, ale w-------m sie wczoraj i chciałem ticketmasterowi udowodnić, że nie ze mną te numery ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Na premiere apple robie tak co roku więc nie jest to nic nowego
https://www.wykop.pl/wpis/60486075/za-chwile-znowu-przygotowuje-swoje-miejsce-do-kupo/
@Suheil-al-Hassan: XD to jest doskonałe pytanie.