Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 165
Tłumów się spodziewałem do kontroli bezpieczeństwa to przyjechałem sobie 2.5h przed odlotem i widzę niepotrzebnie. T5 na Heathrow wymarły trochę, chyba już faktycznie po sezonie. Jadę zobaczyć co tam w Polsce żeście zrobili z tą inflacją i czy jest węgiel a tak po za tym to obie babcie nie widziały mnie 3 lata :D Pewnie się nasłucham jaki to ze mnie kawaler wyrósł i że wszystkie panny się za mną ogladają xD

Zapas Yorkshire tea jedzie ze mną, babcie kochają bo z jednej torebki mogą zrobić 4 herbaty, taka podobno mocna xD Druga niespodzianka jest taka że nie wiedzą że przyjeżdżam.

#uk #wakacje
MarianoaItaliano - Tłumów się spodziewałem do kontroli bezpieczeństwa to przyjechałem...

źródło: comment_1662091812QNAsWJ18brJNQiThBMRcIk.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ooo, wrócik mój Marianoaltaliano marnotrawny, pewnie co będziesz siedział w tej niebezpiecznej anglii. Nie ma to jak w Polsce.

Coś w ten deseń, też musi zabrzmieć.
()
  • Odpowiedz
  • 3
Zapas Yorkshire tea jedzie ze mną, babcie kochają bo z jednej torebki mogą zrobić 4 herbaty, taka podobno mocna xD

@MarianoaItaliano: To tak moja mama i ciocie zachwalają PG, więc im zawsze przywożę :D Udanego lotu!
  • Odpowiedz
  • 0
@FantaZy: Ma tableta z kartą 4G od Orange, sam mu taki wybrałem żeby nie musiał na działce internetu zakładać. Jako że ma od nich kablówkę i neta w domu i komórki to wychodzi jakieś grosze.
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano: ja lecę jutro, miałem nadzieję że funt dobije do 6zł ale się nie udało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mogę się doczekać żeby na żywo zobaczyc Polska wersję dobrobytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz