Aktywne Wpisy
Jaque +60
Serce mi się kroi, przyszedł na nogi do mnie bo źle się czuje
Majk_ +187
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
#przegryw
Oczywiście prawie każdy Wykopek był w szkole gnębiony ale teraz to on pokazuje sebkom że jako programista 15k rządzi światem XD niestety tylko na wykopie
Szkoła była spoko.
Życie w pracy też jest spoko.
Zyćko jest generalnie spoko.
Komentarz usunięty przez autora
Teraz to dopiero zobaczysz co znaczy plankton i jak śliczne wieloryby przetrawią cię przez cały swój układ pokarmowy. A jak zupełnie ci się nie powiedzie, to nawet poznasz dzisiejszych odpowiednikow Hitlera czy Stalina.
Ale na razie oddychaj spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i nie, nie nudzilem sie, byly przerwy, zabawa z kumplami, niektore lekcje byly ciekawe no i wakacje co roku
piekne czasy
teraz niewolnictwo dzień w dzień z krótką przerwą na odpoczecie i przygotowanie sie do dalszego niewolnictwa z 20 dniami w roku na urlop, ktory jest zakrotki zeby naprawde coś fajnego zrobić
jedyny minus dzieciństwa to brak hajsu