Aktywne Wpisy
18031983 +198
#budujzwykopem #dom #nieruchomosci #remontujzwykopem #budowa Jak dociągnę budowę do końca to jadę do sanatorium pod opieką psychologa. Budowanie domu w PL to jest jakaś abstrakcja...

bomba4 +551
Chłop mający żonę i córkę pojechał 200 km od swojego domu, żeby się #!$%@?ć i ukraść komuś flagi. Pech chciał, że przy odpalaniu pirotechniki sam się zabił i teraz robią mu zbiórkę na milion złotych xD.
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi

Chciałbym zrobić sobie automatyczne rolety w jednym pokoju na przyciski, tylko problem jest że moje rolety są nierozbieralne (mam coś takiego https://allegro.pl/oferta/mechanizm-do-rolety-w-kasecie-11892910232 i w grę wchodzi tylko sznurek z paciorkami ) i chciałbym wykorzystać koło zębate oraz silnik i tu mam pytanie czy taki silniczek da radę przy dwóch roletach?
zgodnie z tym co @mab122 napisał, jak zamontujesz na obecnej rolecie ramię o długości 1cm na osi obrotu rolety jakieś obciążenie i będziesz powoli dokładał aż się nie poruszy to będziesz wiedział ile kg * cm powinien mieć silnik, jak już będziesz wiedział to pomnóż dla pewności razy 2 ;)