Wpis z mikrobloga

@Bramborr: ja rzucam kilka razy jednymi, potem drugimi, albo jeden leg jednymi, drugi drugimi ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam cienkie 22g i grubsze 24g, teraz potrzebuję cienkich 24 prawdopodobnie, właśnie sam nie wiem czego chcę ( ͡° ʖ̯ ͡°) mam dość wysoki grip i jak patrzyłem po zdjęciach to żadne mi jakoś bardzo nie pasują, nie wiem czy chcę dłuższe, czy krótsze,
  • Odpowiedz
@rzapom: Nie masz żadnych turniejów pod nosem? Najlepsza okazje żeby porzucać różnymi lotkami od ludzi, nie robią problemów :) Swoją drogą, to jak zaczynałem grać i miałem polubione grupy darterskie na FB, to dziwiłem się, dlaczego ludzie sprzedają tak często lotki. Teraz już wiem. To też jest jakiś sposób. Kupić u----i, porzucać i odsprzedać może nawet wychodząc na zero.
  • Odpowiedz
@Bramborr: mieszkam na takim zadupiu że musiałbym trochę dojechać () miałem jechać do Warszawy na NLD ale sprawy rodzinne mi pokrzyżowały plany
a co do używek to wiem, jestem na tych grupach ale sam nie wiem, jakoś mam wrażenie że wolałbym kupić nówki i ewentualnie sprzedać jakby mi nie pasowały niż kupić tam od kogoś i potem znowu się bawić w sprzedawanie, jakoś mam tak że
  • Odpowiedz