Pozbierałem pajęczyny w lasach - wiączyńskim oraz bratoszewickim. Nie ma za co.
Szósty raz w tym roku wymieniałem dętkę w polu - nie wiem na co wjechałem ale zrobiło solidne przecięcie zarówno w oponie jak i dętce. Jestem coraz bardziej przekonany że ten rower mnie nienawidzi albo jest nawiedzony.
Sierpień zamykam z okrągłym wynikiem 888 przejechanych kilometrów.
@takie-inne-uczucie tez kiedyś często lapałem kapcie. Dałem dla gościa z serwisu żeby obejrzał i sie okazalo ze bylo coś nie tak z obręczą od środka. Cos tam zrobil, zalozyl lepsza tasme i od tamtego czasu ani jednego kapcia.
Pozbierałem pajęczyny w lasach - wiączyńskim oraz bratoszewickim. Nie ma za co.
Szósty raz w tym roku wymieniałem dętkę w polu - nie wiem na co wjechałem ale zrobiło solidne przecięcie zarówno w oponie jak i dętce. Jestem coraz bardziej przekonany że ten rower mnie nienawidzi albo jest nawiedzony.
Sierpień zamykam z okrągłym wynikiem 888 przejechanych kilometrów.
#rowerowyrownik #rower #ruszlodz
Skrypt | Statystyki
@takie-inne-uczucie: przez ostatnie 4 lata tyle nie uzbieram, a nie jeżdżę na mleku.
@heez: Miesiąc temu wymieniłem opaskę na obręcz, bo pierwsze dwie dziury miałem od wewnątrz - pomogło, teraz mam przebicia od zewnątrz.
Po prostu zwykły niefart, w okolicy gdzie jeżdżę (Stryków-Brzeziny-Koluszki) zawsze na drogach jest ogromna ilość potłuczonego szkła.
Jeszcze masz dwa dni, dokręcaj do tysiąca!
@Jerzu: O kurde faktycznie - byłem pewien że dziś jest 30. W środę pogoda ma być ok i mam czas więc powinno się udać.