Wpis z mikrobloga

Było soczyste? Ja zawsze przeciągnę i jest jak wióry ( ͡° ʖ̯ ͡°)


@Krokiruks: Było bardzo soczyste, najlepsza pieczeń jaką zrobiłam kiedykolwiek ale za wiele ich nie było, w sumie nie pamiętam kiedy ostatnio.
  • Odpowiedz
@iyasiu: Było miękkie i soczyste. Jesli tak napisałam to tak było a nie po to żeby walić ściemę. Twoje wygląda za to na surowawe. Jeśli przypomina stek medium rare to nie dla mnie.
  • Odpowiedz
@arinkao: Nie jest surowy, w tym przypadku schab jest peklowany, kruchy i delikatny. Przy 65 stopniach nie istniej coś takiego jak surowy bo po 30 minutach wyrób jest już zapasteryzowany.
  • Odpowiedz
@iyasiu: Właśnie (ʘʘ)! Twoja szynka jest peklowana, przestudiowałam ten jej wygląd w całym necie ale myślałam ze usnąłeś. To zupełnie dwa inne dania człowiek.

To tak jakbym zrobiła korniszony a Ty byś przyszedł i powiedział: ee, ujowe masz te ogórki, wali octem i wyglądają źle. Ogórka się kisi, z koperkiem, wtedy są soczyste i dobre.
  • Odpowiedz