Aktywne Wpisy

Lardor +46
Tak wygląda obraz 90% kierowców stoduł na kołach czyli brak wyczucia pojazdu ludzie którzy powinni kupić coś małego wybierają wielkie kruwsko na kołach bo jest modne potem sie notorycznie słyszy a zatrzymaniach tramwaju który nie może przyjechać przez źle zaparkowane auto bo właścicel crossOVERA nie potrafi tym jeździć #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file6191970992418069005
Pobierz
annlupin +5
ej jakie znacie muzyczki horrorowe takie

źródło: comment_16617072850616v4hM0NtsQujcmAKxtp.jpg
Pobierz@senkjuseba: mam ci artykuł podesłać? W-----ł gdzieś wodę na podkarpaciu bodaj. Śmialiśmy się ze znajomym z tego. Było ostrzeżenie na lokalnej stronce jakiejś gazety, że jakiś debil rurę r------ł.
Zresztą nie wiem jak byś widział fake kilku zdjęć z pracy akcji ze strażakami i całe podwórko z ulicą zmienione w basen, które typ sam wrzucił
@Kryspin013: Co jeśli on tam nie mieszka a całe te przedsięwzięcie to jeden wielki bait? Ta seria remontów wygląda jak jedna wielka prowokacja na wykopków, każdy jeden wpis wygląda jak celowe wbijanie kija w mrowisko. Ciągle będę ostawał przy wersji gdzie majętny
@senkjuseba: a co jeśli za wszystkim stoi jakaś firma z akcją marketingową albo jakiś krzak do zbierania pieniędzy od debili. W taką absurd to ja też sobie mogę iść.