Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: ta akcja z wodą była jakkolwiek potwierdzona poza jego wpisami na wykopie?

@senkjuseba: mam ci artykuł podesłać? W-----ł gdzieś wodę na podkarpaciu bodaj. Śmialiśmy się ze znajomym z tego. Było ostrzeżenie na lokalnej stronce jakiejś gazety, że jakiś debil rurę r------ł.

Zresztą nie wiem jak byś widział fake kilku zdjęć z pracy akcji ze strażakami i całe podwórko z ulicą zmienione w basen, które typ sam wrzucił
  • Odpowiedz
Dlatego też mieszka w syfie gdzie ma powyrywane drzwi w pomieszczeniach i g---o schody niedokońzcone od roku, a każdy nowy "remont" kończy się np kolejną dziurą w ścianie?

@Kryspin013: Co jeśli on tam nie mieszka a całe te przedsięwzięcie to jeden wielki bait? Ta seria remontów wygląda jak jedna wielka prowokacja na wykopków, każdy jeden wpis wygląda jak celowe wbijanie kija w mrowisko. Ciągle będę ostawał przy wersji gdzie majętny
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Co jeśli on tam nie mieszka a całe te przedsięwzięcie to jeden wielki bait?

@senkjuseba: a co jeśli za wszystkim stoi jakaś firma z akcją marketingową albo jakiś krzak do zbierania pieniędzy od debili. W taką absurd to ja też sobie mogę iść.

Ciągle będę ostawał przy wersji gdzie majętny koleś
  • Odpowiedz