Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Van Rysel Racer 2
Triban GRVL 900
Gore Wear C3 Bib Shorts+
Martombike 573 PRO
Zależy mi przede wszystkim na dobrej wkładce na dłuższe trasy (5h i więcej). Ktoś z was używał tych wyżej albo czegoś w podobnej cenie?
#szosa #rower #gravel
Ale i tak będę uparcie twierdził, że lepiej dopłacić do Asossów ¯\_(ツ)_/¯
Ale podstawa to i tak dobrze dobrane siodło i smarowanie tyłka
Spodenki Forzy mam od tego sezonu - wkładka: super, 8h+ daje rade, jakość wykonania spodenek taka se - tu i ówdzie musiałem poprawić szwy, ale ujdzie. Spodenki od ATTIQ kupiłem dopiero co niedawno i niewiele mogę powiedzieć o wkładce jeszcze, ale sama jakość wykonania dużo wyższa, nic nie rozłazi się, a ten model obcisły akurat bardzo.
Spodenki z Decathlonu mam Triban RC500
Miałem też van rysel Racer (chyba wersja 1) ale też niebieska wkładka i były ok. Nie było mi dane ich spróbować na bardzo długich trasach bo po miesiącu przetarłem podsiodlowka ale były w porządku na 1-3h jazdy (kupowałem za 150zl) więcej bym za
@guru8: to prześwitywanie to trochę słabe, nie chcę trafić na tag z dupeczkami ;P
@van_der_bike: Gore C3 mają wkładkę najbardziej podstawową active, C5 już lepszą advanced, ale nie mam i tak odniesienia czy to dobra wkładka czy nie.