Miała być ustawka Gdańsk - Elbląg, ale nie dojechaliśmy (za to upał nas dojechał, przynajmniej mnie), zmieniając trasę na krótszą. Jazda po Żuławach w pełnym słońcu (i totalnym braku cienia) to coś dla koneserów. Jazda z @Zkropkao_Na @Nie_znany @Cypherspeed @Wyrewolwerowanyrewolwer i kolegą, który trochę opatrznie zrozumiał rekreacyjne tempo :) Następnym razem będzie lepiej ( ͡~ ͜ʖ͡°) Przed spotkaniem z resztą grupy zakleiłem dziurę w klastrze na północy, a ogólnie wpadło 27 nowych kwadratów, więc to na plus. Za to odkryłem nowe, genialne drogi na szosę, pewnie będę tam wracał bo to jest złoto. Tylko niech licznik nie pokazuje ponad 33°C ( ಠ_ಠ)
@Wyrewolwerowanyrewolwer Taką prawda, że na asfalcie jakoś to było. Gdy zwolniłem jadąc po betonowych płytach, to nie miało co wiać i zrobiło się ukropnie - tak, to jest dobre słowo :)
@dokad_idziesz Giemlice - Cedry (pierwsze zdjęcie pod mapką), no i te serwisówki wzdłuż S7. Można lecieć bez slalomu między dziurami, studzienkami i względnie z małym ruchem samochodów.
@galonim Dalej po prawej na wykresie możesz dodać Kaszuby, a więc kolejne górki. Dla każdego coś miłego. Ja mieszkam pośrodku, na niewielkich wzniesieniach, 20 km mam na Kaszuby, na Żuławy w zasadzie to 2 km, mogę wybierać gdzie się zmęczyć ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Miała być ustawka Gdańsk - Elbląg, ale nie dojechaliśmy (za to upał nas dojechał, przynajmniej mnie), zmieniając trasę na krótszą. Jazda po Żuławach w pełnym słońcu (i totalnym braku cienia) to coś dla koneserów. Jazda z @Zkropkao_Na @Nie_znany @Cypherspeed @Wyrewolwerowanyrewolwer i kolegą, który trochę opatrznie zrozumiał rekreacyjne tempo :) Następnym razem będzie lepiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przed spotkaniem z resztą grupy zakleiłem dziurę w klastrze na północy, a ogólnie wpadło 27 nowych kwadratów, więc to na plus.
Za to odkryłem nowe, genialne drogi na szosę, pewnie będę tam wracał bo to jest złoto. Tylko niech licznik nie pokazuje ponad 33°C ( ಠ_ಠ)
#rowerowyrownik #rower #gravel #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@ikov: W końcu jakieś ludzkie temperatury w te wakacje, normalne do jazdy, a Polakom jak zwykle nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ikov: tam raczej łydki nie zrobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galonim: Tymczasem wyścig na Śnieżkę wygrał gość z Gdyni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ikov: https://sjp.pwn.pl/doroszewski/opatrznie;5466649.html ( ͡º ͜ʖ͡º)