Wpis z mikrobloga

Słynne normickie powiedzenie:

Ruchanie nic w życiu nie zmienia

Brednie. Ruchanie dużo zmienia w kwestii psychiki i pozawala kontynuować rozwój emocjonalny. Dopóki nie zaruchasz twoja psychika jest utknięta w okresie dojrzewania - mentalnie masz 15 lat chociaż kalendarzowo możesz mieć 25. (Sam nie musisz tego dostrzegać, otoczenie to dostrzega)
Dlatego prawików tak łatwo rozpoznać bo to widać w samym sposobie funkcjonowania a im starszy jesteś tym bardziej twoje prawictwo rzuca się w oczy

#przegryw #blackpill #seks
  • 81
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@bubool: No wlasnie chcialem tego uniknac bo temat już powoli trąci formalina. Bedzie po łebkach moze przeżyjesz. Bylem z borderka która zryla mi leb na moje wlasne zyczenie. Właściwie sex byl rozladowaniem napięcia złości na siebie , wiecznym udawadnianiem czegos sobie itd. Karta przetargowa.

Zwykły sex z normalnymi laskami potem nie bawił. Duzo rzeczy zaskoczyło pozniej w głowie inne nie. Od etapu nikomu sie nie podobam doszedlem do nikt mi sie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@bubool: 12 lat i to materiał na książkę. Nie nie proponowala dzownych rzeczy. Byla emocjonalne nieobecna a jedynie konkretne silne negatywne emocje sprawiały ze zalacza sie u niej cos co odbierasz jako intymność. Przez większość związku cicha myszka dla anonka. Potem cos sie zmienilo. Przez lata to wygladalo jak zwykla depresja i spadek libido. Potem jak ataki lekowe. Ostatni etap to bylo tak naprawde full BPD. Zrywala a potem stawala na
  • Odpowiedz
  • 1
@DonMirabello O rany... Szkoda Cię... Współczuję. Bardzo długo byliście razem. Jak się teraz miewasz? Nie tęsknisz za nią? Czy jakbym jej zapytał o wersję wydarzeń - brzmiałaby ona inaczej?
  • Odpowiedz
U znajomych którzy potracili prawictwo wszystko się pozmieniało pod względem ich charakteru

@Rajbond: skąd ty mozesz wiedzieć, że akurat to na nich wpłynęło?. Łaziłeś za nimi i widziałeś kiedy dokładnie zasrali?
  • Odpowiedz