w takim wypadku - płatna, ale pierwszy zabieg gratis (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@Kotouak: heheszki heheszkami, ale chodzi mi po głowie ankieta na temat limitu ilości aborcji na kobietę. Jedna wpadka może się komuś zdarzyć, ale 5 lub 10 to już lekka przesada.
@Headcrab_B: to wtedy darmowy kurs antykoncepcji (zanim w ogóle, którejś 5 aborcji przyjdzie do głowy). A dla chłopaków - konkurs w zakładaniu p----------y, z nagrodami - rzecz jasna ( ͡°͜ʖ͡°)
@Headcrab_B: Za aborcję kobiety płacą, ale kasa zasila zagraniczną służbę zdrowia. Moim zdaniem aborcja na życzenie powinna być płatna natomiast w przypadku ciężkiej choroby płodu lub wady letalnej refundowana. Refundowana również dla nastolatek. Aborcja jest bardzo tanim zabiegiem. Niestety żyjemy w kraju hipokrytów.
@Headcrab_B: kwestioa pecha moze sie zdazyc 1 wpadka a moze i kilka w skali calego zycia. Kobiety maja rozna "plodnosc" i jedne maja ceizko zajsc w ciaze nawet starajac sie, a inne przeicwnie, bez antykocnpecji to jeden okres i pyk ciaza.
#4konserwy #neuropa #aborcja #ankieta
ANKIETA
Komentarz usunięty przez autora
@JaNieGejJaPapiesz: Przecież napisałem, że chodzi o aborcję na żądanie. Chyba logiczne, że nie chodzi tu o rzeczy, które wymieniłeś.
Edit: dałbym jeszcze capslocka, ale już za późno na edycję.
@Kotouak: heheszki heheszkami, ale chodzi mi po głowie ankieta na temat limitu ilości aborcji na kobietę. Jedna wpadka może się komuś zdarzyć, ale 5 lub 10 to już lekka przesada.
A dla chłopaków - konkurs w zakładaniu p----------y, z nagrodami - rzecz jasna ( ͡° ͜ʖ ͡°)