Wpis z mikrobloga

@Dejwor: Typ po prostu jest mentalnym dzieckiem i tyle. Byle jakiś nerf, to już płacz z jego strony, jak kiedyś był nerf harvesta to wyzywał ludzi, że są biedakami i tasował się do tego ile to on mirrorów nie zarobił. Bardzo dobrze, że ten toxic dostał perma
  • Odpowiedz
@Dejwor: Chrisa nazwał "bald fucking retard", a całą resztę GGG "braindeadami". Może gdyby to zrobił szary człowiek to by nic się nie stało, ale ze to spory content creator - to bardzo k---a dobrze. I szkoda, że to tylko ban na konto, a nie "on sight", czyli że by z automatu banowali nowe konta.
  • Odpowiedz
@Dejwor: no własnie też nie wiem. Dziesiątki content creatorów umieją krytykować decyzje GGG bez uciekania się do personalnych ataków. A PoM musiał mieć swoje odpały. Dojście w kilkanaście lat z niszowego, garażowego projektu do 2. największej gry w swoim gatunku? I sleep. 1 zły patch? Real shit.
  • Odpowiedz
@wszystkie_loginy_zajete: gość utrzymuje się z jednej gry, jego content to wyłącznie pokazywanie jak idealne itemy zcraftował a GGG mu patchem wszystko to zaorało, miał prawo mieć odpał. A ten perma ban za "bald fucking retard" i "braindeadów" to tylko jeden z cykli bycia bufonem developerem. Teraz jesteśmy już po "JA MAM RACJĘ" "KAŻDY KTO MNIE OBRAŻA MA BANA", co dalej? Ucieczka graczy, nowa gra która przejmie widownię, a tą nową
  • Odpowiedz