Aktywne Wpisy

Ketoprofen +5
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic

MMMMMMMMMMM +154
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
źródło: 1000008342
Pobierz

#pytanie #pytaniedoeksperta #energetyka #motoryzacja #ekonomia #polska
@Sultanat_Muszelki: bo w kraju jest więcej diesli (więcej go idzie) niż benzynowych¯\(ツ)_/¯ Więc się daje więcej skroić niż na benzynie.
Cała logistyka oparta jest na dieslu¯\(ツ)_/¯
@Bad_Wolf: nie. Z ropy destyluje się frakcje od najlżejszej. Im więcej chcesz mieć dizla (cięższa frakcja), tym więcej MUSISZ zrobić benzyny (lżejsza frakcja). A jak sam mówisz, zużycie dizla jest większe niż benzyny.
źródło: comment_1661503751Jn313ZUQoXdvFlVqwe35AF.jpg
Pobierz19 sierpnia kupowałem za 6.94zł
24 sierpnia już lałem po 7.35zł, teraz nie zapowiadają się trasy więc na długo mi wystarczy
25 sierpnia było już po 7.55zł
a dziś 26 sierpnia jest już 7.65zł, benzyna 1zł taniej.