Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 45
731 000 + 101 + 81 + 35 + 59 + 13 + 4 + 3 + 3 + 3 + 36 + 3 + 3 + 4 + 3 = 731 351

W końcu urlop, choć z początku się nie cieszyłem, bo prognozy raczej przewidywały dwa tygodnie męczarni na chomiku... Na szczęście meteorolodzy to bezużyteczny zawód, żadna z prognoz się nie sprawdziła XD PIS powinien się za nich wziąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem oszalałem, wleciały #kwadraty () Ostatnio nie mam gdzie jeździć, to w ten sposób zapełniam lukę XD W ciągu kilku dni z 10x10 niebieski urus na 14x14, a to dopiero początek. Ale już się zaczynają kwadraty z #!$%@? XD

#rowerowyrownik #rower #rowery #szosa #cannondale #gravel #triban #wykoptribanclub

Skrypt | Statystyki
guru8 - 731 000 + 101 + 81 + 35 + 59 + 13 + 4 + 3 + 3 + 3 + 36 + 3 + 3 + 4 + 3 = 731 ...

źródło: comment_1661461928q6uwOukLkuw2Dn9Usi6yH6.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
PIS powinien się za nich wziąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@guru8: U madziarów dwóch meteorologów spakowało walizki, bo źle przewidzieli pogodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiem oszalałem

Nie, Ty żeś z konia spadł, że Cię wzięło na kwadraty xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@guru8: A tak się zapierał ().
Na razie masz fajnie bo niebieski będzie szybko rósł. Gorzej jak musisz 100km po 1-2 kwadraty...
  • Odpowiedz
pojeździsz po mieście, żeby Krk zrobić, to za #!$%@? zatęsknisz

@Nie_znany: A kto powiedział, że tak daleko zamierzam się zapuszczać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Prędko mnie tam nie będzie XD

U madziarów dwóch meteorologów spakowało walizki, bo źle przewidzieli pogodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@krabozwierz: A faktycznie,
  • Odpowiedz
Ale przynajmniej pewnym jednostkom się będę mógł odwdzięczyć za piękne ujeby kwadratowe, mam nadzieję że moje będą jeszcze gorsze xD

@guru8: jak na razie to masz chyba więcej zebranych kwadratów pewnych jednostek niż swoich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jarnunvosk: Na razie to planuje połatać te dziury co mam, bo blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakiś większych wypadów w okolice Krakowa nie planuję, ale od dawna mam zamiar jechać na Puszczę Niepołomicką ;D
  • Odpowiedz
@guru8 to jakbyś to planował jechać to daj znać, ta trasa którą wyrysowałeś w kilku miejscach może zostać poprowadzona lepszymi i mniej ruchliwymi ścieżkami, więc mogę pomóc ze śladem
  • Odpowiedz
@jarnunvosk: Akurat wyznaczałem na jak najkrótszą trasę i najpewniejszą pod względem podłoża ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może w przyszłym tygodniu się wybiorę, póki mam jeszcze urlop, ale to bym jakoś w miarę rano jechał ;)
  • Odpowiedz