Aktywne Wpisy
Lujdziarski +210
Ostatni raz alkohol piłem w lipcu tamtego roku xD a przez 2 lata wypiłem łącznie 5 piw i 3 drinki, tak trzeba żyć. A moja abstynencja wzięła się z tego, że wychowywałem się w domu w którym żył olkoholik.
Von_Kaevum +503
W końcu urlop, choć z początku się nie cieszyłem, bo prognozy raczej przewidywały dwa tygodnie męczarni na chomiku... Na szczęście meteorolodzy to bezużyteczny zawód, żadna z prognoz się nie sprawdziła XD PIS powinien się za nich wziąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem oszalałem, wleciały #kwadraty (・へ・) Ostatnio nie mam gdzie jeździć, to w ten sposób zapełniam lukę XD W ciągu kilku dni z 10x10 niebieski urus na 14x14, a to dopiero początek. Ale już się zaczynają kwadraty z #!$%@? XD
#rowerowyrownik #rower #rowery #szosa #cannondale #gravel #triban #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki
@guru8: darcie #!$%@? w języku płyt yomb
pojeździsz po mieście, żeby Krk zrobić, to za #!$%@? zatęsknisz
@guru8: U madziarów dwóch meteorologów spakowało walizki, bo źle przewidzieli pogodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, Ty żeś z konia spadł, że Cię wzięło na kwadraty xD
Na razie masz fajnie bo niebieski będzie szybko rósł. Gorzej jak musisz 100km po 1-2 kwadraty...
@Nie_znany: A kto powiedział, że tak daleko zamierzam się zapuszczać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Prędko mnie tam nie będzie XD
@krabozwierz: A faktycznie,
@guru8: jak na razie to masz chyba więcej zebranych kwadratów pewnych jednostek niż swoich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też mi nowość :p
Ciekawe kto to sobie tak zasłużył? XD
@againcognito: Są jednak pewne granice
Nie wiem, ale bardzo współczuję tej osobie XD