Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +273
Obecnie mam 27 lat i #!$%@? mnie granie z małolatami. Grasz sobie w Rocket League na D3D3 i słyszysz wszędzie te dzieci, CS GO to już nie mówie. Overwatch jeszcze trzyma poziom ale gra już umarła można powiedzieć.
Nie mam problemu z tym że gra sobie ktoś młody ale ten kto grał przynajmniej 2-3 mecze w CS GO ten zrozumie. Nie jestem jakimś pro graczem i zazwyczaj okupuje silvery i goldy.
Moim marzeniem to odpalić sobie taką Twierdze gdzie są inni ludzie i napierdzielacie się przez 15 minut i koniec meczu - ale obecnie te gry umarły albo ja coś źle robię.
Chodzi mi o grę którą odpalę sobie wieczorem do piwka maks godzinka i do wyra.
#gry #overwatch #cs #rocketleague
A tak serio, najlepiej miec znajomkow, discorda, i zgadywac sie czasami na jakies sesje. Czy to coopy, czy pvp, czy pve, wybor jest spory.
Moje ogrywane obecnie to fortnite, new world, minecraft.
Wszystko z ludzmi 25+, kazdy gowniak z miejsca jest usuwany.
Destiny 2 (tu średnia wieku troche mniejsza) teraz jakiś nowy Quake wyszedł
Ogólnie może spróbuj single player
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora