Aktywne Wpisy
hacerking +142
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +17
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Kupiłem sobie BMW E90 tydzień temu. Jako, że nie znam się na samochodach, to wziąłem sobie Motocontrolera żeby sprawdzili czy to czasem nie jest gruz i wyszło na to, że to całkiem dobry egzemplarz. Następnego dnia wsiadłem w pociąg i przejechałem cała Polskę dokonać zakupu.
Umówiliśmy się w Galerii i tam popatrzyłem się na samochód jeszcze raz i okiem laika wydawał się super. Sprzedawca w ogłoszeniu(którego już nie ma) napisał, że silnik n46b20 działa trochę jak disel i skoro rzeczoznawca na to nie zwrócił uwagi to ja też. Tak jeździłem sobie i zrobiłem 1kkm(przy zakupie miał 204505) i zapalił się CHECK ENGINE. Od razu podjechałem do warsztatu i tam mechanik powiedział słowa, które sprawili, że miałem ochotę położyć się pod kopami tego gruzu. Powiedział, że te silniki chodzą inaczej, ale nie aż tak i że tutaj może być dużo do wymiany i koszt naprawy może wynieść nawet 8-9k PLN.
Jestem przybity i nie wiem co robić. Mechanik zasugerował żebym zwrócił samochód, ale czy jestem w stanie to zrobić? Czy to się kwalifikuje jako wada ukryta? Co teraz powinienem zrobić?
#samochody #e90 #bmw #mechanikasamochodowa
@kon-rad: trochę dobrego słyszałem o Mechanika Pojazdowa Kowalczyk Szymon z Dźwigowej w Gdańsku
Komentarz usunięty przez autora
@kon-rad: E90 kupuje się tylko w M57. Masz nauczke na przyszłość.