Aktywne Wpisy

Pan_Slon +64
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
źródło: IMG_7771
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#linux #kiciochpyta
Oparta na Ubuntu.
Z popularnych w ostatnim roku jest "MX Linux". (Pasek menu zawsze można przenieść na dół - bo tak samo jak Zorin OS Lite, ma lekkie środowisko graficzne tzw. "Xfce")
Który bardziej przypomina Windows XP wyglądem. Chociaż już nie ma tych starych gradientowych kolorowych okienek.
Jest to bardziej taki Donate dla nich niż to że ten system jest płatny.
Ta płatna wersja się nie różni niczym, oprócz tego że ma dodatkowo już z góry w grane masę programów do grafiki, wideo edycji, program do tworzenia muzyki, oprogramowanie do dzielenia jednego kursora między wieloma komputerami, itd. Wszystko to
Antix pewnie :D Skoro niemasz wymagań. Sam bym chciał go wypróbować. Musiałbym czas znaleźć naprawić stary komputer z GT 220, znaleźć przyczynę, czemu przepala mi urządzenia po USB. Czy to płyta do wymiany czy zasilacz.
https://youtu.be/eqh6GI17aZ4