Aktywne Wpisy
dream_big +197
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
369zszywek +51
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Po co to wszystko piszę?
Otóż taki seks gdzie laska jest napalona i 10x bardziej zaangażowana bo jej zależy (z różnych powodów, w moim przypadku bo chciała mnie z powrotem przekonać do spotkań za kasę) jest czymś nieporównywalnym do tego gdzie sami musimy do niej dobierać się i wysłuchiwać marudzenia że tego nie, tamtego nie. Tak samo wygląda w związku że jak zaczniesz się wycofywać a lasce będzie zależało na tobie to dostaniesz taki seks o jakim nie śniłeś i nie ważne że to jest szara myszka co śpiewa psalmy w niedziele na sumie. Ona jak będzie tracić grunt pod nogami to nagle będzie potrafiła się ruchać i przypomni sobie że są inne pozycje niż misjonarz i łyżeczka. One dobrze wiedzą że ich najmocniejsza broń to dobre ruchanie ale nie muszą się starać bo misiu i tak nie odejdzie (w związku) / klienci nowi się znajdą (w przypadku div). Niestety przez spermiarstwo, białorycerstwo i kukoldztwo dzisiejszych mężczyzn tak to wygląda jak wygląda. Ja do dziś nie wiem czemu ta laska akurat miała na mnie takie parcie i nie znalazła sobie innego sponsora z jej urodą ale nie wnikam w to. Może przejechała się kilka razy pod rząd i w końcu trafił jej się względnie normalny koleś. ¯\_(ツ)_/¯
Dziwię się też tym kolesiom którzy zarabiają w #!$%@? mamony i żyją w związkach jako betabankomaty. Skoro laski używają swojej dupy jako karty przetargowej to czemu oni nie używają jako swojej karty - portfela. Zarabia taki koleś 40k miesięcznie, przynosi wypłatę w zębach a w zamian dostaje marnego loda i ruchanie przy zgaszonym świetle raz na 2 tygodnie (tak znam taki przypadek).
#divyzwykopem #sponsoring #divy #tinder
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@putabarca: No niestety, a powinno być odwrotnie. Albo jeszcze inaczej, powinno być w miarę równo a jest niestety inaczej.
@Felixu: w necie na jakimś chacie.
@elobob: Taa bo te bogate to wcale nie patrzą ile zarabiasz. Nic a nic xd
@De_Fault: hahah, przy tym fragmencie przypomniala mi sie historia, nie ma wiele wspolnego z tematem wpisu ale az streszcze ja bo imo zabawna i ma morał - pomieszkiwalem kiedys w pewnym kraju na dalekim wschodzie i od czasu do czasu spotykalem sie z typiarkami z tindera - w skrocie pewnego dnia jedna, ktora miala przyjechac do "mojego" miasta jednak nie przyjechala bez wyjasnienia, wiec napisalem do innej, ktora juz kiedys sie chciala spotkac, costam raz odwolywala ale raczej szczerze przepraszala wiec mozna bylo dac jej druga szanse.
No i umowilem sie z nia pod pewnym budynkiem, spozniala sie kilka minut, wiec stwierdzilem, ze czekam max 15 min i odjezdzam, bo to byla opcja zapasowa i nie zalezalo mi na niej, o czym swiadczyl fakt, ze 1) ubralem dosc zuzyta koszulke i 2) jadlem chyba jakas bulke i nawet nie umylem po niej zebow
Skąd ją wziąłeś?
Były jeszcze jakieś ukryte koszty czy rzeczywiście tylko pięć paczek plus uber wystarczało?
@De_Fault: jak jesteś w stałym związku to taki super seks zdarza się dość często z prostego powodu - dziewczyna cię dosiada bo ma na to ochotę. Lodzika też zrobi bo ma na to ochotę a nie bo kasy jej brakuje. Polecam sobie znaleźć laskę z miłości a nie za kasę - poczujesz