Wpis z mikrobloga

• 0
Jak tam u Was z trwałością Disquared2 Original Wood?
U mnie po standardowych 4 psikach po kilkunastu minutach prawie go nie czuję, a na nadgarstku trzyma się do 4h.

Lata temu He Wood to był mój pierwszy przyzwoity flakon, więc jak pojawił się ten sam zapach w nowej odsłonie i to jeszcze w promce na Notino, to wziąłem od razu 100ml ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ebriel: z moich obserwacji bardzo mocno zależy od temperatury/pogody, niestety, ale 25+ stopni w magiczny sposób ubija ten zapach w oka mgnieniu, z drugiej strony jak miałem go na sobie w momencie kiedy praktycznie cały dzień byłem w trasie z klimatyzacją ustawioną w okolicach 20 stopni plus była dosyć deszczowa aura to trzymał się prawie cały dzień, ale to ogólnie nie jest jakiś tytan projekcji
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@rearus na szczęście broni się ten soczek wybitnym zapachem, więc można mu tę małą niedogodność wybaczyć. Idzie jesień, a to jest raczej jego pora, więc może będę go czuł nieco dłużej. Albo zostanie mi wrzucać po 12 szotów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@loopie96 jestem fanem Mancery, gdzie po czterech psikach cały tramwaj wali Hindu Kushem :D
Rzeczywiście w tym wypadku trzeba jeszcze kilka dorzucić ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz