Wpis z mikrobloga

Sobota, 04:30 wsiadam w auto i jadę oglądać mieszkanie na drugim końcu Polski bo może uda się dosyć tanio je kupić w październiku i mieć kolejne na wynajem.

Pamiętajcie, trzeba wcześnie wstawać i dużo miauczeć by nie być śmietnikowym kitku.

#nocnazmiana #nieruchomosci
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaerovsky: kurde, ale to prosto brzmi, ja tez chce :)) a jakie masz kryterium zakupu, tylko cena mieszkania a lokalizacja obojetna? I zgaduje, ze chatki od razu do zamieszkania, bez zadnego wiekszego remontu chyba. Niezle. Ja dopiero teraz zaczalem jakos zarabiac normalnie, i mysle nad jakims pasywnym dochodem w przyszlosci a to brzmi jak kura znoszaca zlote jaja, zwlaszcza przy obecnych cenach wynajmu. Miales jakies powazniejsze problemy z wynajmujacymi wczesniej?
  • Odpowiedz
@Kaerovsky: Beka, ja od momentu podpisania umowy nie widziałem właścicieli mieszkania a mijają już 3 lata (jedno z nich zdażyło nawet umrzeć). Nic nie zdażyło się jeszcze zepsuć jakby co
  • Odpowiedz
rentierstwo jest nie moralne i do tego społecznie bezużyteczne. Rentierom bliżej do pasożytów niż do członków społeczności.

@Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka: Ogólnie się zgadzam i większość moich znajomych nie zgadza, ale i tak każdy stęka "ech szkoda ze nie mam mieszkania na wynajem". Szczerze sam bym wiele dal, żeby mieć w tej chwili 2-3 mieszkania na wynajem. Mam takiego kumpla. Odziedziczył gdzieś po rodzinie mieszkania w Warszawie, każde wynajmuje i co miesiąc wpada
  • Odpowiedz