Wpis z mikrobloga

@essos: tez mi się tak wydaje, ale oni też tam czasami idą za głosem ludu jak np. po tym co #!$%@?ł boxdel po walce normana. Jak próbowali to później wyprostować jak był hejt w necie i obawiam się, że tutaj w co wątpię, ale będzie to samo jak będzie masowy hejt przez widownie mlekołaka. Najbardziej mnie jednak w tym wszystkim śmieszy to jak ci ludzie od nitroszczura czy zjeb reportek myślą,
@peter1616: najbardziej się boje tego, że murany serio zmienia ,,kontent” i serio będą normalnie się zachowywać itd. Boxdel na aferkach był pewny siebie, jak mówił o tym żeby dać im czas i że sie zmienią.
@Sekra13: jak mają zmieniać "kontent" to serio już wolę, żeby odeszli z fame i poszli np. do high. Przecież muranowi w high czy nawet prime pewnie takie same jak nie lepsza pieniądze zapłacą to nwm po co on na siłę chce tutaj siedzieć jak go do czegoś mają zmuszać.
tez mi się tak wydaje, ale oni też tam czasami idą za głosem ludu jak np. po tym co #!$%@?ł boxdel po walce normana. Jak próbowali to później wyprostować jak był hejt w necie

@peter1616: Słaby przykład... Na tym "prostowaniu" niczego nie tracili, a wręcz tylko mogli zyskać