Wpis z mikrobloga

@MglawicaKraba: Co najlepsze, ta rzekoma "kreska" wygląda jak rozmazana łyżka, ale @kulass i całej reszcie tych prawackich degeneratów, wystarczy nawet rozmazane zdjęcie na filmiku, aby wydać wyrok, że Sanna Marin uczestniczyła w imprezie z NARKOTYKAMI XD.
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Co najlepsze, ta rzekoma "kreska" wygląda jak rozmazana łyżka, ale @kulass i całej reszcie tych prawackich degeneratów, wystarczy nawet rozmazane zdjęcie na filmiku

@vulfpeck: Mój wujek (od strony mamy) Janusz Korwin Mikke mówi tak "Jak jesteś alkoholikiem to wszędzie widzisz a-----l żeby się napić, jak jesteś narkomanem to wszędzie widzisz n-------i żeby się naćpać" Mój wujek - jest bardzo inteligentną osobą, Gra w szachy i brydża
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: O NIE !!!!!! TO STRASZNE !!!!!. CIŚNIĘCIE BEKI Z FIŃSKIEJ JULKI TO ONUCYZM xDDDDD

Swoją drogą - ile butaprenu od Terleckiego wciągacie tam tęczowi ? Chyba za dużo patrząc na poziom waszych wpisów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Jesteś k---a bez szczelny, z całej tej wymiany zdań musiałeś wyciągnąć to, że informuje do czego się ludzie p------------ą i zrobić ze mnie krelmowskiego idiote. Brawo
@kapitan_b---a: polecam wątek z którego to pochodzi, bo autor najzwyczajniej w świecie manipuluje, napisałem tylko do czego się ludzie przywalają, bo ktoś inny stwierdził, że nie ma tam nic.
https://www.wykop.pl/wpis/67229927/w-konfederacja-chyba-poszly-wytyczne-jaki-przekaz-/
  • Odpowiedz
@kulass: nie, nie mam. W jaki sposób niby słowa:

Jeszcze przypomnij József Szájer( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ile bym dał, żeby teraz wyciekł film z pinokiem jak gdzieś imprezuje i zobaczyć waszą reakcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A i żeby nie było to nie widzę nic złego w tym, że pani premier imprezowała.

Uważam, że reakcja na film
  • Odpowiedz