Aktywne Wpisy
iampapryk +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kolanka +640
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Na początek tygodnia dwa zajebiste wyjścia na rowerek:
Poniedziałek - #wykoprower w składzie, @AbaddonLincoln (na wywczasie w Tleniu), @Zkropkao_Na, @Polinik, @ikov - trójka gości z pomorza, i @cult_of_luna - przewodnik po Bydgoskiej stronie trasy. Było wszystko co być powinno - sztywne podjazdy, deszcz, burze, zawrotne tempo, przerwa na kawę w pałacu, #kwadraty, i najważniejsze - kupa dobrej zabawy :) Świetna ekipa, polecam ich na przyszłość (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Środa - łatanie kwadratu #kujpom. Miałem zaszczyt przetyrać @AbaddonLincoln po najdzikszych u-----h w okolicy Tlenia. Pogoda była po naszej stronie, bo wczorajszy deszcz ubił luźny piach i jechało się ok. A ujebów nie szczędziliśmy, wisienką na torcie był przejazd zarośniętą, bagnistą ścieżką.
@kapitantaca możesz puścić skrypt z ręki? Kwadrat kujpom nam rośnie a na mapie nie widać ;)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
Also teraz czas na wycieczkę do Gdańska
@AlteredState @cult_of_luna @AbaddonLincoln ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Doskonałe dni na rowerze, bardzo dziękuję za towarzycho i koniecznie do powtórek wielu 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Z tym jednym na lewo od Łasina (nr
@the_red: znam te drogi bo mam tam w regionie rodzinę w co drugiej wiosce ;) i nie chciałbym tą krajówką rowerem cisnąć