Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 54
698 237 + 90 + 119 = 698 446

Na początek tygodnia dwa zajebiste wyjścia na rowerek:

Poniedziałek - #wykoprower w składzie, @AbaddonLincoln (na wywczasie w Tleniu), @Zkropkao_Na, @Polinik, @ikov - trójka gości z pomorza, i @cult_of_luna - przewodnik po Bydgoskiej stronie trasy. Było wszystko co być powinno - sztywne podjazdy, deszcz, burze, zawrotne tempo, przerwa na kawę w pałacu, #kwadraty, i najważniejsze - kupa dobrej zabawy :) Świetna ekipa, polecam ich na przyszłość ( ͡ ͜ʖ ͡)

Środa - łatanie kwadratu #kujpom. Miałem zaszczyt przetyrać @AbaddonLincoln po najdzikszych u-----h w okolicy Tlenia. Pogoda była po naszej stronie, bo wczorajszy deszcz ubił luźny piach i jechało się ok. A ujebów nie szczędziliśmy, wisienką na torcie był przejazd zarośniętą, bagnistą ścieżką.
@kapitantaca możesz puścić skrypt z ręki? Kwadrat kujpom nam rośnie a na mapie nie widać ;)

#rowerowyrownik #rower #gravel

Skrypt | Statystyki
AlteredState - 698 237 + 90 + 119 = 698 446

Na początek tygodnia dwa zajebiste wyjśc...

źródło: comment_1660764662XeEdpV3tsQXIs5XqYOZRYm.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@AlteredState Mówiłeś, że kwadrat robicie w kilka osób więc szybko idzie, a z kolei nas odrobinę bardziej na północ dojechała geografia w postaci zatoki i masa ludzi z 3miasta ma wszędzie daleko, więc teraz czas na Wasze gościnne występy w pomorskim. Te kilka od naszego południa poprosimy :) Do wyboru także Żuławy, Kaszuby i wszystko pomiędzy.
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: tak na przełomie września/października chciałbym coś na północy zdziałać wspólnie. Nie wiem jeszcze co i jak ;) Są kwadraty koło czerska i dla mnie to jest bardzo blisko, może rundka z koscierqyny, czy zwykła ustawka np. z Pruszcza Gdańskiego bez kwadratów. Możliwości tyle, ze nie wiem co zaproponować ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@szeszupa: No właśnie miałem robić w sierpniu to Wąbrzeźno i okolice (elipsa nr 1), ale Panowie wyżej wymienieni bardzo rozbudowali zachód i teraz moje wojaże na wschód nie nie dadzą, bo i tak blokuje nas od północy i południa. Ale że było powiedziane, że zaliczę to zaliczę - dealine za 10 dni, także spokojnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tym jednym na lewo od Łasina (nr
the_red - @szeszupa: No właśnie miałem robić w sierpniu to Wąbrzeźno i okolice (elips...

źródło: comment_1661075747YV4uE3upqjwWFNaoHyAU9d.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
że trzeba do niego dojechać krajową "16". Bardzo ruchliwa i nieprzyjemna droga

@the_red: znam te drogi bo mam tam w regionie rodzinę w co drugiej wiosce ;) i nie chciałbym tą krajówką rowerem cisnąć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@the_red: Towarzystwo działa intensywnie na pograniczu z chojnickim i pomorskim, dzięki temu byliśmy przez chwilkę na podium (σ ͜ʖσ) Wschód wzbudza mniejsze emocje, ale na pewno się przyda na przyszłość!
  • Odpowiedz