Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
jestem w kryzysie i myślę o rozwodzie, ale ze względu na dzieci ciągle nie złożyłem pozwu. Bardzo bym chciał, żeby miały normalną rodzinę, z drugiej strony poznałem kogoś z kim czuję się sobą i jestem szczęśliwy. Chciałbym rozpocząć stacjonarnie terapię, żeby znaleźć siłę na ułożenie sobie życia. Czy macie kogoś do polecenia we Wrocławiu? Jest taki wysyp nurtów i terapeutów, że nawet nie wiem jak robić ich selekcję. Z góry dzięki za podanie nazwisk #wroclaw #rozwod

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fcd3fa97a96080c56ce2c0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: jesli dzieci sa male i czujesz ze chcesz rozwodu to zrob to jak najszybciej. Jak nie rozwiedziesz sie teraz to zrobisz to za kilkanascie lat jak dzieci dorosna i zniszczysz im zycie jeszcze bardziej. Moi rodzice chcieli sie rozstac jak mialem kilka lat. Poczekali az bede dorosly. Rozwodzili sie idealnie w moje matury. Spirala stresu, szokujacej zmiany, tesknoty za jednym rodzicem i pogorszenie sytuacji materialnej s---------y mi zycie na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: ocen aspekt finansowy bo jak sąd zasadzi alimenty, żona dostanie mieszkanie/ będziesz płacić najem albo kredyt za żonę jeśli nie pracuje to będziesz miał odczuwalnie mniej pieniędzy, zobacz czy utrzymasz przy sobie nową babę jak będziesz startować od 0.
  • Odpowiedz
Jak chcesz, odezwlij sie na priv. Przechodzilem przez taki sam temat i jestem z Wroclawia, mogę Ci kogoś polecić a przy okazji podzielę się przemyśleniami.
  • Odpowiedz