Aktywne Wpisy

asdfiksowy +59
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

Mireczki, szukam jakiegoś fajnego i szybkiego tunera do telewizji naziemnej DVB-T2. Zależy mi głownie na przyjemnym i łatwym interface oraz dobry EPG (guide). Posiadam kilka tych tunerów ale każdy to straszna kupa z praktycznie takim samym oprogramowaniem, mam też boxa od #canalplus #canalplusonline #canalplusbox ale dvbt tam to jest jakiś k---a żart. Kiedyś miałem też jeden bardzo fajny od samsunga, super interface, ale nie wspierał dvbt2. Może ktoś może podrzucić jakieś modele warte uwagi?
https://allegro.pl/oferta/tuner-cyfrowy-kruger-matz-dvb-t2-h-265-hevc-11984249722
Czyli dostajesz:
1 TVP 1
2 TVP 2
801
@BooB: Dzięki, jesteś niezastąpiony ( ͡° ͜ʖ ͡°)