Aktywne Wpisy

PogromcaPISu +19
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
źródło: Screenshot 2024-09-03 at 11-27-12 Program kredytowy #naStart - mFinanse
Pobierz
Alzena +4
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś

Istnieje coś poza help deskiem i testowaniem?
Próbowałem się wbić na backend, ale jedyna oferta jaką dostałem to 3 miesiące bezpłatnego stażu, gdzie każdy komu pokazałem umowę stwierdził że jest napisana przez totalnego janusza (przykładowo zaoszczędził na prawniku przy pisaniu umowy, więc napisał o przekazaniu całości praw autorskich, i chyba nie wie o istnieniu osobistego prawa autorskiego które jest niezbywalne).
Nie wiem co ze sobą teraz zrobić. Zapisałem się nawet do biura karier na uczelni. Myślałem o przerobieniu materiału do data science, ale też nie wiem czy mi się to opłaci.
Boję się że ten bezpłatny staż to najlepsze co teraz mogę zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a tak serio, to rozważam właśnie czy szukać pracy na help desku / testowaniu, czy jest jakaś droga której nie zauważyłem, czy iść w ten staż
1. opcja łączenia pracy ze studiami dziennymi, a na drugim roku jest szansa że mi dowalą godzinami
2. możliwość wpisania tej pracy do cv, żeby było to atrakcyjne dla rekrutera jak będe szukał pracy w
Co do drugiego - wg mnie bezpłatny staż to oksymoron zwłaszcza jeśli tutaj śmierdzi Januszem. Po prostu rozsyłaj cv na potęgę i ucz się w międzyczasie rozwijąjąc swoje portfolio - ja to tak widzę.
@Ver0s: no właśnie to jest dla mnie spory problem, bo dopiero zacznę drugi :/ nie wiem czy to nie przez to mam mały odzew
Myślę czy nie spróbować iść w pytonga / golanga, albo p--------ć wszystko i iść w lua pisać mody do robloxa