Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
diamondhands +1
#samobojstwo #nerwica #depresja pregabalina+klomipramina nie działają nic a nic. Silne mysli na s, boje sie ze jak powiem we wtorek lekarzowi to pojde w pasy. W sumie to nie wiem co robić. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czuje, że odbiegam od normy. Moi rówieśnicy (rocznik '98l od szkoły średniej są w związkach od kilku lat, a niektórzy już zaręczeni/ożenieni, a ja sam od 6 lat. Wszyscy znajomi mają dobrą prace, prawko i auto, a ja bez uprawnień, auta i robota u janusza za minimalną, który mnie dyma bez wazeliny, bo nie chce mi dać umowy... Czuje się gorszy od nich, bo stoje w miejscu, a oni mają rozbudowane życie
#zalesie #praca #januszebiznesu #zwiazki #depresja
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f8dad5433def0ca81c78cf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@muadzik: Ale to wiecznie trwać nie będzie. Kiedyś będzie trzeba opuścić dom rodzinny i za minimalną tego nie zrobisz.
Wielu z nas poddaje się za wcześnie stary. Ja już mam dość poddawania się, nie mam już gdzie się cofnąć, neetuję w wieku 35 lat ile jeszcze ?!
Kasę jakąś u tego janusza zarabiasz,musisz odłożyć, dokupić godzin,kuć i podchodzić
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri