Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sztafet: imo wygra i też nie wiem, co będę robić po studiach xD płace w normalnych firmach nie dogonią inflacji, więc będzie coraz gorzej, o ile nie będzie się ryzykować i zmieniać pracy
@sztafet: To nie zajmuj się mitomaństwem, tylko wyjeżdżaj, skoro to zadeklarowałeś. Nierucha w kredycie też da się sprzedać. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z rodziną też można się przenieść chętnie zobaczę jak będzie to wyglądać, zebrałeś 500 plusów, to chociaż zrób to, co sugerujesz że zrobisz. Nikt w tym kraju Cię na siłę ( no chyba, że Ty sam i Twoje zle i nieprzemyślane decyzje) nie trzyma, więc
@sztafet: Już teraz mogę Ci powiedzieć, że PiS wygra kolejne wybory, bo emerytów jest zbyt wielu, a młodzi mają #!$%@? w głosowanie w wyborach, więc już możesz się pakować. Post zapisałem i będę czekał na realizację Twoich planów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Glikol_Propylenowy: Spoko, ja po cichu liczę na otrzeźwienie części elektoratu PiS, może jak u nich walnie Odra 2 to się obudzą, ale jestem świadomy siły propagandy, dlatego przygotowania do emigracji już rozpocząłem - tak jak napisałem wyżej - od nauki języka. Najwyżej będę znać dodatkowy i mieszkać w PL albo gdy przyjdzie czas to nie będę ograniczony barierą językową. Pozdro i miłego weekendu