Wpis z mikrobloga

Dla wszystkich bulwersujących się tą aferą z rzekami. Poczytajcie sobie co się działo z rzekami w PRLu. Takie coś jak teraz to była norma. Warta np. była przez długi okres po prostu martwa.
#odra #polska
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Morthgar: dobra, katastrofa ekologiczna odwołana! Wszyscy możemy się rozejść! W PRLu było gorzej więc nie ma co się stara aby było lepiej! Powtarzam! Można iść do domu!

I szanowny @Morthgar jest proszony o utkanie się, usunięcie konta i powrót do bycia głupim gdzie indziej.
  • Odpowiedz
Dla wszystkich bulwersujących się tą aferą z rzekami. Poczytajcie sobie co się działo z rzekami w PRLu. Takie coś jak teraz to była norma. Warta np. była przez długi okres po prostu martwa.

@Morthgar: piss usprawiedliwiony - można się rozejść, a ministrom i pociotkom wypłacić premie za wzorowo przeprowadzoną akcję trucia obywateli i środowiska
  • Odpowiedz
Poczytajcie sobie co się działo z rzekami w PRLu

@Morthgar: nie wiem czy wiesz, ale PRL skończył się ponad 30 lat temu. Czasami warto odświeżyć informacje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Morthgar: Wydaje mi się, że w tym wpisie nie ma porównywania PRL z teraźniejszością tylko chodzi o wzmiankę na temat podobnych sytuacji z dawnych lat XD
Ale może po prostu przecietny użytkownik wykopu to półmózg
  • Odpowiedz

#odra #polska
@Morthgar I podoba mi się Twoje podejście.
Teraz popatrz ile Polacy zarabiali za komuny w przeliczeniu na dolary. Teraz przelicz swoją pensje na dolary, odłóż 100 (Mam gest, doceń) a resztę przelej
  • Odpowiedz