Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam 25 lat i wkurza mnie to ze wszyscy koledzy mają takie parcie na szukanie sobie dziewczyny , niekorzy nawet się zareczaja juz co jest według mnie bez sensu w tym wieku. Wszysyc wiedza ze primetime mezczyzny to jest po trzydziestce wiec ja wole teraz inwestowac w swoj rozwoj gromadzic kapital i sie doszakalac zamiast zmieniac pieluchy kupowac pierscionki itd itp. w koncu niebieskiepaski maja o tyle dobrze ze nadal wtedy jak beda starsi to moga celowac w mlodsze dlatego bez sensu jest ten ped do tzipy mam racje czy nie ?

#zwiazki

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f55f3d51d67e17434a300a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 15
PrzyczajonyMichał: No faktycznie 25 to trochę późno. Najfajniejsze dziewuchy już sprzątnięte z rynku. Nie wiem co ci tu doradzić, no szukaj ale przygotuj sie psychicznie ze zostaną ci albo samotne madki albo brzydkie rapiszony albo zdesperowane rozklapiochy które właściwie nic nie mają do zaoferowania prócz roszczeniowości.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
UprzejmyRogal: Znajdując sobie ogarnięta studentkę masz szansę trafić na normalną dziewczynę, która będzie z Tobą się rozwijała i budowała przyszłość. Starsze dziewczyny niestety, będą patrzyły na status materialny i społeczny... No i będą miały większe parcie na ślub i dziecko. Nie, mając 30 lat nie będziesz wyrywał 22 latek.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
Mam 25 lat i wkurza mnie to ze wszyscy koledzy mają takie parcie na szukanie sobie dziewczyny , niekorzy nawet się zareczaja juz co jest według mnie bez sensu w tym wieku.

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale Ty wiesz, że później jest trudniej znaleźć sobie normalną dziewczynę, która normalnie wygląda, nie ma dzieci itd?