Aktywne Wpisy

darkhorse +217
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +97
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

Ja chciałbym, żeby karty graficzne miały stałe TDP, czyli np klasa xx60 ma zawsze 150, xx70 200 a xx80 250.
#gry #pcmasterrace #nvidia #amd
więcej mocy oczywiście kosztem poboru mocy i ceny końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
śmieliście się kiedyś z komputerów w postaci wielkich
@TotalDisaster: To jest nieosiągalne. Przecież nawet poszczególne modele producentów mają różny pobór prądu bo lepsze chłodzenie, fabryczne OC itd.
@Catmmando: no shit Sherlock xD
@Catmmando: Wyśmiewanie tego jest trochę idiotyczne, jestem pewien że jakby się sensownie dało to najlepsi inżynierowie systemowi tej planety by chętnie zmniejszali a nie zwiększali pobór mocy. Nikt nie robi tego po złości. Nawet Apple musiało ciut zwiększyć limity serii M aby polepszyć wydajność.
Tylko nie pisz, że niech wypuszczają nową serię tylko wtedy, gdy mają nową, lepszą architekturę. Hajs się niestety musi zgadzać.
@Bpnn: W sumie czemu nie? Teraz mniej więcej tak się udaje robić AMD, każda seria na innym procesie.
@TotalDisaster: no i powiedz mi kto dominuje w kartach graficznych?
@NielegalneKretowisko:
źródło: comment_16602293319xw5UetQeix3cOMp3p09Uu.jpg
Pobierz@TotalDisaster: Debile inżynierowie jak ta baba z paletkom, wystarczy w CAD pyk wykres do dołu cyk pyk i będzie idealnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1660229431JnTEOu29oMi3o08IaLQmQp.jpg
Pobierz