Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +138
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +108
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
A guy opens his pull request and gets a decline, you think that of me? No. I am the one who declines!
@galencjusz: ta, zdokumentuj se w kodzie architekturę albo zasady czy narzędzia użyte w projekcie XD
Index
w takiej Javie, który otwiera przekazany plik:Index(FileHandle file) { ... }
. Kto zamykaFileHandle
? Ten kto utworzył obiekt Index, czy może Index sam zamknie po użyciu? Odpowiedz bez zaglądania w implementację i bez czytania komentarzy. :DDrugie pytanie: dostałeś od kolegi Javową strukturę
UltraFastHashMap
. Możesz użyć ją w wielu wątkach czy nie? Znowu -Cloesable
dawałbym w try-with-resourcestry (var fileHandle = new FileHandle()) {
new Index(fileHandle);
}
Sorki, Java jest za mało ekspresywnym językiem aby wyrazić koncepcję "obiekt X jest
Czyli podałeś mi napisany jakiś kod w rzeczywistym projekcie i oczekujesz, że go po prostu od razu zrozumiem? Zapytałbym, czy #!$%@?łeś, ale usunęliby mi za to komentarz xD
To Twoje założenie jest po prostu w tym momencie tak na siłę, że aż mi głupio że muszę na nie w ogóle odpowiadać:
1. To że ktoś napisał kod nie znaczy że ten kod