Wpis z mikrobloga

@Dodwizo: siostrą się nie przejmuj
ale dla rodziców to byłby cios

podróż jest w jedną stronę i nie ma co się śpieszyć

w sumie, jak nie masz nic do stracenia to może idź do szpitala psychiatrycznego, dostaniesz leki żeby zeszła ta najgorsza czerń, a ty sobie będziesz tam pomału funkcjonował jako obserwator ciekawych przypadków i na wykopie nam opiszesz pikantne szczegóły
@Dodwizo: może teraz już lepsze leki wynaleziono? co do egzystencji - to wszyscy zmagają się z tym samym bezsensem, a co ty myślisz że sławny aktor czy śpiewak z milionami na koncie nie przechodzą przez to samo?
no niestety, to nie ma obiektywnego sensu, każdy musi znaleźć swój własny
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dodwizo: też mnie to zastanawia. Ostatnio właśnie myślałem o matce która mnie bardzo kocha i poza mną serio nie ma nikogo więcej. Nawet jakbym jej powiedział cokolwiek o sobie to nawet by nie zrozumiała.

Jeszcze sprawę utrudnia fakt, że ostatnio napisałem do jednej z organizacji w Szwajcarii oferującej usługę wiadomo jaka, i odpisali mi że jestem młodym człowiekiem bez podstaw medycznych ku temu i mi nie pomogą. Co z tego, że
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dodwizo: tia, wrzucałem to bo na banicji siedziałem niestety. A jak mam to udowodnić niby? Przecież to jest absurd jeśli nie mam udokumentowanej choroby, a na ich stronie nawet jest napisane że nie trzeba być chorym XD