Wpis z mikrobloga

Macie może do polecenia jakąś szkołę jazdy w #warszawa? Egzamin miałby być zdawany na Bemowie. Czy OSK Aurinko jest godne polecenia? Widzę ich ofertę na grouponie za 2,2k, więc jak na obecne ceny wygląda to przyzwoicie. Jeśli ktoś tam jeździł lub był zadowolony z innej firmy, to chętnie posłucham opinii zarówno odnośnie szkoły jak i instruktorów (może pamiętacie kogoś fajnego, którego dobrze wspominacie)
#prawojazdy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pp93: robiłem tam kategorię A z grouponu przed covidem i byłem zadowolony, prowadzący był serio ogarnięty, dużo podpowiedział i bardzo szybko załapałem, motocykl był spory bo Suzuki GSR600 a wcześniej siedziałem na dwóch kółkach tylko na rowerze XD kursanci których poznałem też nie narzekali, zdawałem na Odlewniczej. Dużo zależy ile tych grouponow sprzedali i jak stoisz z godzinami.
  • Odpowiedz
Pierwszy koment od nie wiem ilu lat, ale że korzystałem z Aurinko ~2,5 roku temu, to mogę się przydać. Robiłem kat. B.
Po pierwsze - miałem kurs z e-learningiem - to po prostu testy on-line i papierowy podręcznik, żadne tam wykłady czy coś. Już przed kursem byłem w miarę zorientowany w teorii, gdybym nie był, to pewnie byłoby mi ciężej.
Co do jazd - moim instruktorem był p. Bogdan, który był w
  • Odpowiedz
@pp93: Ja się uczyłem w Aurinko na kat B u Jerzego Kolosko i było super. Zdane za pierwszym, jeżdżę chyba całkiem dobrze. No, ale to bylo 10 lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gwozzdziu: @ArekJ: Dzięki za odpowiedzi, raczej pozytywne opinie, jednak zawsze dużo zależy od konkretnego instruktora, więc tutaj to też kwestia przypadku
@GastroAndrzej: Generalnie nie mam problemu z zapłaceniem więcej o ile razem z ceną będzie szła jakość. Po prostu przy kursie na prawo jazdy i np teorii online (czyli np książka + testy, lub jakieś nagrane wykłady) jedyną różnicą będzie instruktor. Bo to czy zapłacę 2,2k
  • Odpowiedz