Wpis z mikrobloga

#prey syf.
szkoda czasu na oglądanie i recenzowanie.

"co by było gdyby #netflix dorwał się do serii Predator"
oh wait, to #disneyplus

¯\_(ツ)_/¯

ja już jestem przewrażliwiony, ale ile razy mam jeszcze oglądać silną niedocenianą kobiete walczącą z patriarchatem?
pies miał więcej IQ niż kosmiczny łowca który zginął od swojej własnej zabawki, pokonany przez wielką łowczynie co rybe kroiła tomahawkiem miast nożem.

bla bla bla, źli biali ludzie
no i magiczne mlecze co hakują termowizje z kosmosu
CGI tak brzydkie jak w ostatnich marvelach, czy teraz nawet głupiego królika i jelenia trzeba robić w animacji komputerowej?

#film #scifi #sf #predator
guest - #prey syf.
szkoda czasu na oglądanie i recenzowanie.

"co by było gdyby #n...

źródło: comment_1659912512kY9dhjLBLJ6iwTGaxt7nVu.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bezbekpol: Oj tak, tym bardziej magiczne mlecze i tamten myśliwy bez nogi co to go predzio zignorował, to była truskawka na torcie..
  • Odpowiedz
@bezbekpol: ludzie próbują usprawiedliwać że ten pred był początkujący i nie umiał jeszcze dobrze polować, ale wciąż nie mogę się oprzeć wrażeniu, że choćby nawet jak na początkującego łowcę był po prostu debilem. tutaj nie trzeba inteligencji i gadżetów z kosmosu, skoro laska sama się do niego zbliżyła i mu ułatwiła sprawę. starła się z kimś, kto potrafi gołymi rękami pokonać i podnieść 300 kg niedźwiedzia i każą mi łyknąć
  • Odpowiedz
@tei-nei: Tak i r---------a mnie ten "argument". Był tak początkujący, że walczył z wilkiem i Grizzly wręcz, pokonując je. Dodatkowo, rozwalił kilkunastu chłopa ze strzelbami i wyszkolonych dzikusów w bezpośrednim starciu kilku/kilkunastu mężczyzn na jednego. No zajebiście początkujący predator, nie to co indianka, która przez połowę filmu nie potrafiła nawet upolować królika xD

Bądźmy szczerzy, to tak jakby powiedzieć, że przeciętny dorosły facet przegrał z 5-letnim dzieckiem w walce wręcz,
  • Odpowiedz
Na jedynym serwerze Discord pozwoliłem sobie ocenić to gunwo na 1/10 i zostałem wyśmiany, że jak to tak można, bo przecież film jest świetny xDDD

- Predator sam nie wie co robi. Zabiją węża po czym wspina się z nim na drzewo, by za chwilę zejść z niego. Jaki w ogóle był sens włażenia tam? xD
- Yautja, to rasa łowców, a nie morderców, którzy wbijają się w środek walki i wybijają każdego. Nawet groźniejsza wersja Predatora (ta występująca w Predators) tak się nie zachowywała. On także polował zastawiając pułapki.
- Jest kompletnym idiotą. Nie słyszy nadjeżdżającego konia i dostaje przez to w łeb. Podobnie jak nie usłyszał, że ktoś za nim stoi i zarobił kulkę.
- Roślinki, które obniżają temperaturę ciała do takiego stopnia, że stajesz się niewidoczny dla termowizji xD
  • Odpowiedz
@guest: nie nastawialem sie na nic dobrego ale i tak wg mnie lepsze to już niz ta czesc gdzie schwytany predator budzi sie w labie po czym strzela do zolnierzy z ich karabinu i ich zabija..
  • Odpowiedz