Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Kiedy Wam się znudzi temat nitro? Możecie już przestać? Zostawcie go, dajcie mu żyć, nie jest pedofilem, zabójca ani gwałcicielem, żeby go terroryzować 24/7. Ze swojej strony tez obiecuję, że przestanę pisać na jego temat. #famemma #nitro
  • 19
@Daddy2137: tu nie chodzi o nitro ani o cb, tu chodzi o wywalenie patologii z fame. Ten temat był i bedzie ciagle na topie.

Nitro mial tego farta ze nie byl blisko fame do ostatnich 2 gal a teraz wszedl na swiecznik i zostal naswietlony (a to nie bylo trudne, bo on publikuje wszystkie swoje odpaly na necie i jest z tego dumny).
@Daddy2137: niewinnej osobie XD według ciebie dzwonienie i wyzywanie ludzi z telefonów zaufania,ośmieszanie nieświadomych anonimowych ludzi, życzenie Polsce żeby została napadnięta przez Rosjan czy życzenie śmierci na raka dzieciom czy ich matkom publicznie jest niewinne? Mam dalej wymieniać dowody jego niewinności czy już zrozumiałeś czemu każdy chce go #!$%@?ć z neta?
@KarolDikens: No no, popisuj się dalej. Wiem, że dzieci trochę tak muszą. Już lepiej? Dostałeś ten grosz atencji :)
Wybielać? :> Poczytaj ze zrozumieniem w jaki sposób się o nim wypowiadam, przeciwnie do Ciebie ślepo nie stoję za kimś :) lol
@uubus: gdzie powiedziałem że za kimkolwiek stoję? W porównaniu do ciebie gdzie ślepo stoisz z mlekołakiem i starasz się go bronić ale nieudolnie bo jedynie podtrzymujesz mnie w przekonaniu że jego fani to idioci tak jak on
@KarolDikens: Widzisz, od początku wiedzialem:

Ok, ale po co? :) I tak nie zrozumiesz, szkoda czasu

przedszkolakiem nazywa mnie chłop co założył tu konto by całymi dniami wybielać patusa z youtube

W porównaniu do ciebie gdzie ślepo stoisz z mlekołakiem

A bo ja stoję xD wpierasz mi jakieś swoje #!$%@? teorie, lol.
Idz być idiotą gdzie indziej ^^ - bananku :)
@KarolDikens:

banankiem to jest nikoś od nitra

Banan nazywa kogoś innego bananem xD

Założyłem konto, żeby sobie popatrzeć co się dzieje na tym słynnym wykopie, z reszta sam nie jesteś to zbyt długo + myślę że i tak moje wypowiedzi są ciekawsze od Twoich wywodów na temat mazdy 6 czy tego że zasnąłeś i budzisz się spocony jak świnia??? xDDD

Bronie Zyniaka, no widzisz nie do końca :) raczej wypowiadam się,
@KarolDikens: Widzisz, określenie bananka na wykopie ma swoje znaczenie :) A Ty tu wpadłeś się pożalić i powyzywać? xD jeden banek za mało? I mnie straszysz banami, w momencie gdzie sam mnie wyzywasz od początku rozmowy? xD sprawdz w słowniku znaczenie słowa "hipokryta"