Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.7% (684)
- Nie 7.9% (90)
- Zrobić bachora 18.7% (214)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (158)
Teuvo +437
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#czarneblachy #fiat #samochody XD #motoryzacja
u mnie w sumie troche unów jeszcze jeździ
albo grzyby albo młodzi kierowcy je dojeżdżają
@9Grzesiek_: som lepsze grzybowozy od niego - i dalej można je spotkać XD młodzi kierowcy je dorzynają, ale nie tak jak dziadki xD
nie wiem czy dobrze kojarze ale był jeszcze film z fordem KA i tam grzyb nawet #!$%@?ł w auto nagrywających XD
ale w pewnym wieku to juz sie nie powinno siadac za kierownice
tu nie było tak źle bo lekko uderzył ale strach pomyśleć co pod nogą takiego kierowcy potrafi zrobić ten demon 1.3 (chyba 1.3 ale tak brzmi jak 1.3 jeszcze OHV)
a miałem taki silnik w fordzie i te 60 koni przy tej masie to prawie jak 90 ( ͡
@SonyKrokiet: słuchaj, nie spodziewać to się można takiego uniacza na zielonych. xD
na czarnych, to klasyka. zawsze fajnie popatrzec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@9Grzesiek_: znajomy miał Tipo, w tym własnie bordowiśniowym metaliku.
Tipo wypasione, wtedy z elektryką, ale ogólnie to piękne autko było.
kiedyś wypas to były szyby w prądzie o klimie nawet nie wspomnę
a dziś to standard
@9Grzesiek_: no on klimy nie miał chyba, ale szyby z przodu elektryka.
szyberdach miał. to jakaś połowa 90's, tak ze ten. ;)
@SonyKrokiet: tak mireczku, tak.
od dziesięcioleci fiatami dupe wożę, więc musiałem tu nasrać, sorry. ;)
@dos_badass: wtedy to wszystko co nie było polonezem było na wypasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dos_badass: masochizm? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@9Grzesiek_: było wiele elektryków - z samego turyńskiego pomiotu pierwsza panda i czikuaczęto, a z naszych kręgów KDL chociażby Skoda Shortcut (skrócone ele Favo), rodzimy 125p Pickup elektryk i picrel czy chociażby córa koryntu,
@9Grzesiek_: siostra miała na przełomie 99/00 plusa, i miał klimatyzację.
szyby, to nie pamietam, ale na pewno miał klimę.
@SonyKrokiet: nie trigeruj, jestem ponad to. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bede se musiał jakiś wiki ogarnąć żeby potem udawać że sie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)