Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 36
641 801 + 40 = 641 841

Rozruch po wakacjach, mam nadzieję, że w sierpniu przycisnę trochę więcej niż w lipcu, bo póki co kolejny sezon zmarnowany.

Pojechałem do Krzywaczki zrobić ten kwadrat, co to go ostatnio zrobiłem, ale jednak nie do końca. W Radziszowej Woli przy drodze stał jakiś starszy typ, jak go mijałem to mi machnął, zawróciłem, bo myślałem, że może coś się stało i potrzebna pomoc. Wszystko było w porządku, ale starszy typ okazał się 80 letnim dziadek (w zasadzie to już pradziadek) na treku. Jestem pod wrażeniem formy, ja się pewnie posypię za 10 lat.
Chwilę pogadaliśmy, opowiadał jak dawniej jeździł w wyścigach, w czasie wojska dużo biegał itp. i tak mu zostało do dzisiaj, robi jeszcze wycieczki po 100 kilometrów, nadal pracuje w zawodzie (robi instalacje hydrauliczne) i w tym roku wybiera się na pielgrzymkę do Częstochowy.

Chwilę pojechaliśmy razem, potem on pojechał w stronę Radziszowa, a ja po mój kwadrat, ale jak wracałem to go jeszcze złapałem i rozdzieliliśmy się w Rzozowie.

Kwadrat udało się zaliczyć, więc teraz muszę obmyślić plan jak zrobić 19, a będzie ciężko :)

Max square: 18x18
Max cluster: 346
Total tiles: 461

#rowerowyrownik #kwadraty #wykoptribanclub

Skrypt | Statystyki
  • 1