Aktywne Wpisy
wykop +10
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
gymw8nhnzd +476
Oraz drugi update od P O T E Z N E G O Mirka @Strzalka kc <3
straszne zniszczenie piramidziary
#frajerzyzmlm #izadamczyk
straszne zniszczenie piramidziary
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Mam problem, najprawdopodobniej ze sobą. Jesteśmy w związku ponad 5 lat, obydwoje lvl 25+. Jest to moj drugi zwiazek, pierwszy krotki i bez #s--s. No i tu sie zaczyna problem, bo w ciagu 5 lat zaczalem wygladac dosc elegancko, dbac o siebie, silownia i dobre zarobki, i widze ze kobiety sie za mna ogladaja, nawet takie malolaty, i strasznie mnie to kreci. Gdy malotaty bez stanika ze sterczacymi sutkami wysylaja do mnie zalotnie spojrzenia. Szczegolnie ze czasy studenckie spedzilem w tym zwiazku i nigdy nie bylem w lozku z inna kobieta. Czuje ze social media i internet strasznie mnie zniszczyly psychicznie i coraz czesciej zaczynam mysle o tinderze. Da sie to jakos opanowac? Co z tym zrobic? Seksuolog?
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ea6c7506a5ab4640a4ee72
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
Prędzej czy później i tak skoczysz w bok.
Nie ma reguły, w------e na te wszystkie związki i tyle w temacie
@AnonimoweMirkoWyznania: nie zachowuj się jak c--j
A poważniej to trawa zawsze bardziej zielona.... tudzież i kawaler i żonaty myślą, żen drugi rucha częściej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze Ci się będą młode dziewczyny podobać i przecież nawet jak będziecie mieć po 50 lat to zawsze
@AnonimoweMirkoWyznania: później dojdą dzieci i skończy się fikanie
Wcześniej byłem w 3 związkach więc jakimś ruchaczem nie byłem. IMO w Twoim przypadku może być podobny problem jaki był u mnie. Za szybko poszliśmy ze wszystkim (za szybko polecieliśmy z łóżkiem, wspólnym mieszkaniem itd) i po
@LifeReboot: dzieki, wartosciowy komentarz, daje do myslenia, ale nie wiem czemu nawiazujesz do divy w wieku 50 lat, to znaczy domyslam sie ze nie dajesz szans zwiazkowi na dluzej, odchowac dzieci i potem kazdy w swoja strone? czy to nie jest rowniez marnowanie czasu drugiej osoby?
@costusmierdzi: zawsze przychodzi stagnacja po latach zwiazku mieszkaniu razem etc, tak jak wyzej wspomniano czlowiek jest glupi i trawa zawsze wydaje
@AnonimoweMirkoWyznania: lol, nie :D
Chodzi o to, ze jako facet zawsze będziesz chciał, nawet jak fizycznie nie będziesz już mógł by r----ć młode