@scully: chwyciła mnie za serce nazwa pliku i opis. Wyobraziłem sobie ze miałaś dobre relacje z tatą i milo mi z tą myślą. Chociaż zupełnie przecież tego nie mogę wiedzieć. Zawsze 1 sierpnia jestem melancholijno-sentymentalny.
Powodzenia w renowacjach. Pamięć o przodkach jest często większą wartością niż się na pozór wydaje.
@Kingside: @kubusko: niestety, potem tata został przeniesiony do Bydgoszczy i stamtąd mam już całkiem sporo. Wiem, że należał do jakiejś grupy na fb „Koledzy z wojska” czy coś takiego. Sporo osób wstawiało tam stare zdjęcia, może coś będzie z Oleśnicy
@scully: rób tag, wrzuć tego więcej, to jest fantastyczna sprawa. Myślę, że wiele osób nie obraziłoby się, gdybyś nawet oznaczyła to jako #gruparatowaniapoziomu
@scully: @bsl: teraz tylko pokolorować i gotowe ( ͡°͜ʖ͡°) Fascynuje mnie to jak te programy potrafią przetwarzać tak nawet dokładnie z czarno-białego na kolorowy
Jestem ciekawy, czy to są zalążki pod wprowadzenie armii NATO na tereny Ukrainy i oznajmienie Rosji - zaatakujecie naszych żołnierzy, będziecie #!$%@? przez NATO.
Tak teraz sobie pomyślałem, że Ukraina by miała zgaś jakby USA nagle stwierdziło, że może czas zluzować trochę dostawy skoro Ukraina ma sprzętu na tyle, by dozbroić legion do ataku na teren Rosji xd
W końcu sami wielokrotnie prosili, by ruskich nie atakować xd
#starezdjecia #renowacja #chwalesie
Powodzenia w renowacjach. Pamięć o przodkach jest często większą wartością niż się na pozór wydaje.
@Kingside: @kubusko: niestety, potem tata został przeniesiony do Bydgoszczy i stamtąd mam już całkiem sporo. Wiem, że należał do jakiejś grupy na fb „Koledzy z wojska” czy coś takiego. Sporo osób wstawiało tam stare zdjęcia, może coś będzie z Oleśnicy
Fascynuje mnie to jak te programy potrafią przetwarzać tak nawet dokładnie z czarno-białego na kolorowy
@scully
@bsl: dasz linka?
Chyba, że Ty jesteś sztuczna inteligencja ( ಠ_ಠ)