Wpis z mikrobloga

@Kris_777: ja korzystam z autopay, i jak wjechałem na autostradę ze źle działająca aplikacja, to nie pobrało mi pieniędzy. Ale to był odcinek gliwice->Wrocław bramki otwarte cały czas

Wołaj jak się czegoś dowiesz

@r3ll mam nadzieję że kupiłeś potem bilet za ten przejazd, bo inaczej Ci przyślą mandat 500zł za jakiś czas. Mi to też nie działa bo apka musi mieć uprawnienia do ciągłego włączenia GPS, a mam popsuty
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kris_777: miałem to samo, 2 miesiące użerania się z nimi, po miesiącu przychodzi mail od bota a potem dopiero po kolejnym miesiącu uzna a reklamacja :)
  • Odpowiedz
@Kris_777: zgłaszaj chargeback do banku,bo w BlueMedia pracują ameby umysłowe. Tez miałem dwie niezidentyfikowane transakcje z jakiegos tam dnia, gdzie nawet kolo bramek nie bylem, nie potrafili mi wyjasnić skąd są te transakcje. Twierdzili, że to są transakcje opóźnione z któregoś tam dnia wcześniej, ale nie wiedzieli którego. Finalnie policzyłem ze jechałem 8 razy a skasowali 10 razy. Dalej nie potrafili mi tego wyjaśnić. Także szkoda się z nimi kopać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kris_777: kumpel miał taką sytuację, wydaje mi się że po prostu komuś błędnie odczytało tablice rejestracyjne, przekręciło jeden znak czy coś. Na bramkach system nie weryfikuje jaki to pojazd, jedynie odczytuje tablice rejestracyjne.
  • Odpowiedz