Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: tak, dla mnie niestety bo konczac misje musisz zapieprzac cala droge powrotna do miejsca startu, gdzie jest to czasami taki labirynt i nieintuicyjne ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mega_Smieszek: Można spróbować, ale nie nastawiaj się na nic specjalnego.

Gra jest tak 6/10 (i mówiąc o 6/10 nie mam na myśli, że jest c-----a, tylko no dobra, ale bez przesady i ma wyraźne wady).

Dużo w tej grze backtrackingu, bohater jest jakiś taki ociężały, może z nim sobie poradzić nawet byle szturmowiec, walka mało
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: ja nawet tego nie skonczylem i zaluje zakupu pomimo ze na jakiejs promocji znalazlem, gra jest dla mnie pusta - jakies tam levele z postawionymi szturmowcami i nic ciekawego wiecej, czasami grajac mialem wrazenie ze cos mi sie zbugowalo bo doslownie nic sie nie dzialo a same mapy takie nijakie
  • Odpowiedz
Gra to takie połączenie Dark Souls, Tomb Raidera i Uncharted

@Masterpolska94: I dużo słabsza od każdej z wymienionych o rzędy wartości - warto wspomnieć. :)
@Mega_Smieszek: Ja przeszedłem ją strasznie na siłę. Mało satysfakcjonująca gra, ale jak masz ssanie i brak lepszych tytułów to się nada, tak "od biedy".
  • Odpowiedz
  • 0
@Mega_Smieszek początek był całkiem spoko, ale gdy trafiłem na pierwszą kolacje po wstępie to mi się odechciało - zbyt bardzo nastawienie na soulslike.

Zdecydowanie slasher w tych klimatach byłby dużo bardziej przystępny.

Udało mi się dorwać pudełko na PS5 za 50 złotych i tylko cena mnie przekonała, aby zostawić grę w kolekcji.
  • Odpowiedz