@Mega_Smieszek: fajna gierka, dosc trudna na poczatku, tylko mapy strasznie irytuja, bo sa beznadziejnie zaprojektowane xD jak bedziesz chcial szukac znajdziek to bedzie katorga
@Mega_Smieszek: tak, dla mnie niestety bo konczac misje musisz zapieprzac cala droge powrotna do miejsca startu, gdzie jest to czasami taki labirynt i nieintuicyjne ¯_(ツ)_/¯
@Mega_Smieszek: ja nawet tego nie skonczylem i zaluje zakupu pomimo ze na jakiejs promocji znalazlem, gra jest dla mnie pusta - jakies tam levele z postawionymi szturmowcami i nic ciekawego wiecej, czasami grajac mialem wrazenie ze cos mi sie zbugowalo bo doslownie nic sie nie dzialo a same mapy takie nijakie
Gra to takie połączenie Dark Souls, Tomb Raidera i Uncharted
@Masterpolska94: I dużo słabsza od każdej z wymienionych o rzędy wartości - warto wspomnieć. :) @Mega_Smieszek: Ja przeszedłem ją strasznie na siłę. Mało satysfakcjonująca gra, ale jak masz ssanie i brak lepszych tytułów to się nada, tak "od biedy".
@Dawidinho8: Sam fakt, że 4 dyszki za 2,5 letnią grę AAA to jak za darmo. Taniej pewnie nie będzie w bliższym czasie. W sumie nie sprawdzałem, ale może jest demo
@Mega_Smieszek początek był całkiem spoko, ale gdy trafiłem na pierwszą kolacje po wstępie to mi się odechciało - zbyt bardzo nastawienie na soulslike.
Zdecydowanie slasher w tych klimatach byłby dużo bardziej przystępny.
Udało mi się dorwać pudełko na PS5 za 50 złotych i tylko cena mnie przekonała, aby zostawić grę w kolekcji.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#ps4 #ps5
@Mega_Smieszek: bierz, naprawdę warto jednak taniej będzie wziąć ea play na miesiąc
Gra jest tak 6/10 (i mówiąc o 6/10 nie mam na myśli, że jest c-----a, tylko no dobra, ale bez przesady i ma wyraźne wady).
Dużo w tej grze backtrackingu, bohater jest jakiś taki ociężały, może z nim sobie poradzić nawet byle szturmowiec, walka mało
@Masterpolska94: I dużo słabsza od każdej z wymienionych o rzędy wartości - warto wspomnieć. :)
@Mega_Smieszek: Ja przeszedłem ją strasznie na siłę. Mało satysfakcjonująca gra, ale jak masz ssanie i brak lepszych tytułów to się nada, tak "od biedy".
Zdecydowanie slasher w tych klimatach byłby dużo bardziej przystępny.
Udało mi się dorwać pudełko na PS5 za 50 złotych i tylko cena mnie przekonała, aby zostawić grę w kolekcji.
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/star-wars-jedi-fallen-order