Wpis z mikrobloga

k*a ksiądz hotdoga nie może w****ć bo elita internetu zaraz się do czegoś d******i xDD

@Protectorx: i to elita internetu jest temu winna? A nie księża pakujący swoje parówy w ministrantów, tak?
  • Odpowiedz
@Protectorx: Bo instytucja jaką jest kościół w ogóle temu generalizowaniu nie sprzyja przenosząc bandytów z parafii na parafię, kryjąc ich, odmawiając współpracy z organami ścigania itp.

Poza tym kojarzysz w ogóle tego księdza? Brednie jakie on na TT wypisuje? Czy myślisz że to przypadkowy ksiądz co to każdemu „dzień dobry” mówi i dobrym słowem służy? Xd
  • Odpowiedz
@enzojabol: ale mam w------e kto to jestxD ksiądz w-------a hotdoga i tylexD ale jednak trzeba było d-----ć coś o ministrantach bo k---a ksiądzxD czaisz, ksiondz, wsadzanie parówy, ministranci, beka xDdd
  • Odpowiedz
Najgorsze jest to, że skrytykowałem ten „mem” i już w---------e mnie do wora pisowca :(
Był orlen, kościół p--------------y się do jedzenia hotdoga w piątek. Co tam jeszcze w----------e żeby przyznać sobie nwm rację? XD
  • Odpowiedz
@Bielecki: Co Ty masz za telefon, MyPhone? W podglądzie masz lustrzane odbicie, bo tak ludzie przywykli widzieć samych siebie, ale po zrobieniu zdjęcia jest ono automatycznie odbijane.
  • Odpowiedz
@enzojabol: no zabawne jak te januszowe żarty w polskich kabaretach xD no k---a chłopie zgniłem

Dajcie teraz nitke januszowych kabaretów i tasujcie się do tego jaką jesteście mentalną elitą jednocześnie wybijając takie g---o w gorącexD
  • Odpowiedz