Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +169
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +209
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

źródło: comment_1658924253qReh0aZzikoj92Z9BubRVK.jpg
Pobierzźródło: comment_16589314963QtvkDTrptbwkgm9ddQW0S.jpg
Pobierz@Protectorx: totalnie przypadkiem hot dog z orlenu i totalnie przypadkiem wyraźnie widać w tle logo i totalnie przypadkiem nie jest ono w lustrzanym odbiciu, jak to często ma miejsce przy fotkach z przedniej kamerki. Tak, na pewno chciał w spokoju zjeść hot-doga.
źródło: comment_1658931601i9ZaAdSAX91VhOjzKOVteK.jpg
Pobierz@Protectorx: i to elita internetu jest temu winna? A nie księża pakujący swoje parówy w ministrantów, tak?
Poza tym kojarzysz w ogóle tego księdza? Brednie jakie on na TT wypisuje? Czy myślisz że to przypadkowy ksiądz co to każdemu „dzień dobry” mówi i dobrym słowem służy? Xd
Był orlen, kościół p--------------y się do jedzenia hotdoga w piątek. Co tam jeszcze w----------e żeby przyznać sobie nwm rację? XD